Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Se bilderna från olycksplatsen i Brösarp – bilen som förstördes i olyckan bärgades under natten. Foto: Mikael Nilsson

En död och två skadade efter trafikolycka i Brösarp

Uppdaterad
Publicerad

En man i 20-årsåldern har dött och ytterligare två personer i samma ålder har skador efter en trafikolycka på en väg i Brösarp, natten mot onsdag.

Strax efter midnatt inkom larm om en trafikolycka på väg 9 i Brösarp, Tomelilla kommun. Räddningstjänst, polis och ambulans skyndade till platsen.

– En bil har voltat inne i samhället och låg på taket när vi kom fram. Tre personer befann sig i bilen under själva olyckan men var ute när vi kom fram, sa Göran Glifberg, insatsledare vid Sydöstra Skånes Räddningstjänstförbund till SVT Nyheter.

Samtliga i bilen män i 20-årsåldern

De tre som färdades i bilen var samtliga män i 20-årsåldern, och fick föras till sjukhus efter olyckan. En av männen dog till följd av olyckan. Anhöriga är underrättade.

De andra två vårdas på sjukhus. Enligt regionens skadelägesinformation har en av dem allvarliga skador och den andra lindriga skador.

Omständigheterna kring olyckan är oklara. Vägen spärrades av under natten och den totalförstörda bilen bärgades från platsen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.