Bulldogg

Bulldogg

Läs chatten med Amy!

Förra säsongen chattade Amy med tittarna! Här kan du läsa hela chatten.

Läs mer

Bulldogg: Hej och välkommen till chatten! Direkt efter programmet kan ni chatta med Amy! Men ni kan börja skicka frågor redan nu!

Mikaela: Hej Amy! Du är mitt största idol och jag har några frågor: Hur gammal är du?? Vilken stad bor du i?? Trivs du med att va artist?? och "älskar" du hundar som jag?? Och en sak till!: När kommer du till Norrköping och uppträder och vart?? Hoppas du inte blir besvärad av alla frågor men vill så gärna veta!! Kram från din största idol Mikaela!! <3Ha en bra dag :)

Amy Diamond:

Hej Mikaela tack så jättemycket.

 Jag är 20 år gammal och jag bor i Jönköping. Jag tycker att det är jättekul att vara artist.

 Jag älskar också hundar som du.

 Jag vet inte när jag kommer till Norrköping men jag kommer säkert att vara ute och uppträda till våren så då hoppas jag att jag kommer dit.

Andrea: När fick du din första hund ?

Amy Diamond:

VI hade hund när jag var en liten bäbis fram tills jag var tre år och sen hade jag inte hund på jättelänge. Men när jag var 14 år fick jag hund och dom är kvar sen dess.

Felicia: Hej har du haft någon kanin . isåfall vad hette den och vilken ras var det .Själv har jag 6 stycken ..Du sjunger jätte bra ;)

Amy Diamond: Hej Felicia vad många kaniner du har!

 Jag hade en kanin som hette Tess och jag tror att hon var lejonkanin med mycket hår runt huvudet.

Emmy: Hej! Jag heter Emmy och älskar hundar. Jag skulle vilja veta hur man kan vara med i bulldog? Skickar man ett mail? Mvh Emmy

Bulldogg: Hej Emmy! Inom kort kommer det att komma information på vår hemsida, om hur man söker till nästa säsong av Bulldogg! Så håll lite koll där!

Ebba: Vilken hundras tycker du bäst om?

Amy Diamond:

Svårt, jag tycker jättemycket om lhasa aapso som jag har själv. Men jag tycker också mycket om dvärgpudel. Jag tycker mest om små hundar men stora hundar är också mysiga.

Ebba: Har du några hundar? Hur många i sådan fall?

Amy Diamond:

Jag har två stycken hundar.

Madde: Hej jag undrar vart ni får tag på era hundar tar ni från hund ägare elr vad gör ni??

Bulldogg: Vi får tips, ringer till vänner och bekanta, hundklubbar, kennlar, rasklubbar och allt vi kan komma på för att hitta våra trevliga fina bulldogghundar! Och ja vi lånar dem från deras ägare vid några tillfällen! 

Smilla: Vad är det bästa med att vara artist och vad är det bästa med hundar? Stora kramar från ditt största fan Smilla! Tacksam för svar!:)

Amy Diamond: Hej Smilla, tack så jättemycket. Det bästa med hundar är att dom är väldigt smarta och jätteroliga och att man alltid har någon att mysa med.

 Det bästa med att vara artist är att man får sjunga på scenen och att man får träffa så mycket människor.

Maya: hur kan man vara med i bulldogg? :)

Bulldogg:

Det kommer att läggas ut information på hemsidan inom kort om hur och när man kan söka till nästa säsong av Bulldogg!

Wilma: Jag älskar dig! Ps. Är det kul att vara frisör?

Amy Diamond: Hej Wilma - tack!

 Ja det är jättekul att vara frisör.

Emelie Pettersson : Hej Amy! <3 <3 <3 Jag undrar hur man anmäler sig till Bulldogg"??Och jag undrar om man måste vara i t.ex Stockholm för att vara med?

Bulldogg: Hej! Se tidigare svar om hur man söker. Det finns inget krav att man måste bo i Stockholm. Programmet spelas in i Umeå.

Mehmet: Hej Amy! :) Kommer "Bulldogg" fortsätta spela nästa år på SVT? Tack så mycket, och jag önskar er allt gott! /Mehmet ;)

Bulldogg: Hej Mehmet! Jo vi kommer inom kort att söka ny deltagare och nya dejtingsugna hundar för ännu en säsong av Bulldogg!

Bulldogg fan: Amy, vem av Bella, Malin och Amorr skulle du helst ha en dejt med?

Amy Diamond: Ååå vad svårt.Alla hundar var jättesöta men jag skulle nog ha valt samma som Linn dom verkar ha kul på dejten.!

Kerstin: Om du själv fick dejta en hund,vilken hund skulle det vara?

Amy Diamond: Då skulle jag nog vilja dejta en dvärgpudel för jag har bara sett dom inte varit med någon.

Julia Forsberg: när kan man söka in till bulldog? skulle jättegärna få komma och dejta en liten hund.

Bulldogg: Hej Julia! Det kommer inom kort att läggas ut information på hemsidan om hur och när man kan söka till nästa säsong av Bulldogg. Det kommer att finnas en ansökningblankett som man ska fylla i och maila eller posta till oss på Bulldoggredaktionen!

Elly: Hej jag undrar vad man ska göra om ens hund morrar på en? För min hund morrar på mig vad ska jag göra?

Amy Diamond: Det är jättesvårt. Fråga din mamma eller pappa eller någon som känner hunden bra. Dom kan säga vad du ska göra.

angelica: Bästa julklappen du fick? :)

Amy Diamond: Jag fick lite böcker och jag älskar böcker och så fort jag får en bok läser jag ut den på direkten så jag behöver alltid nya böcker.

Hanna: Träffa barnen hunden någon anna gång också?

Bulldogg: Hej Hanna! Det är lite olika. Ibland har barnen och hundarna träffats igen. Det är ju enklare om man bor nära varann. Men de flesta hundägare brukar bara tycka att det är roligt om barnen vill träffa deras hund igen!

Alice: Är det kul att sjunga? Varför ville du börja sjunga? Hur gammal var du när du börja sjunga? Vilken är din favorit låt av alla låtar du sjunger?

Amy Diamond: Jag började sjunga när jag var jätteliten och stod på scenen första gången när jag var åtta. Jag har alltid älskat att sjunga och sjunger hela tiden. Att sjunga live så är Thankyou min favorit för att då brukar publiken sjunga med.

Nikolas: Är det roligt att vara programledare

Amy Diamond: Ja det är jätteroligt, det är så roligt att få träffa alla gäster och spännande att se vilken hund dom väljer.

Esther: Hej Amy Hur gammal skall vara för att få vara med i Bulldog? //Esther 6 år

Bulldogg: Hej Esther! Man ska helst ha fyllt 9 år eller åtminstone fylla nio år det år man söker till Bulldogg.

Nora Ahlström: Hej Amy ! Jag gillar boston terrier, vet du något om den rasen ? Mvh Nora

Amy Diamond:

Jag vet att det var en tjej som hette Rut för någon säsong sedan som ville ha en boston terrier. Hon lärde mig lite om den rasen.

moa antonsson: Hej! jag undrar hur mång som har viljat vara med \ Moa antonsson

Bulldogg: Hej Moa! Oj det var en svår fråga. Det är många många tusen barn som under åren har velat vara med och dejta en hund. I fjol tror jag det var närmare 3000 barn som hörde av sig till redaktionen.

Theodora: Hej! Jag är ett stort fan till Bulldog. Jag undrar hur man söker till programmet.

Bulldogg:

Se tidigare svar!

Julia: Hej! Amy min fråga är om det fortfarande finns möjlighet att skicka en ansökning till Bulldogg om att vara med? För min största dröm är att få en hund!!!!!!!

Bulldogg: Se tidigare svar!

MariaJesus: vad var det roligaste att filma den nya säsongen av bulldogg???

Amy Diamond: Det roligaste var nog att vara uppe i Umeå igen och det är alltid jätteroligt att få se så många olika raser när man tycker så mycket om hundar som jag gör. Och så klart att träffa alla gästerna i studion.

Mirek: Hej Amy! Gör dina hundar är ute på vintern?

Amy Diamond: Jag går ut med dom på vintern och min ena hund som heter Pixie tycker att det är jättekul att leka i snön, men Penny tycker bara att det är kallt och vill gå in igen.

mimmi: Hej jag har velat ha en hund jätte länge men jag får inte det vad ska jag göra?

Amy Diamond: Hmm. Det är svårt att veta vad man ska göra. Fråga mamma och pappa varför man inte kan ha en hund. Om man vet varför så kan man tänka på lösningar på problemet som ens föräldrar säger och skaffa sig bra argument.

 Lycka till ;)

My: Vart bor du? Vart jobbar du? ❤❤❤

Amy Diamond:

Jag bor i Jönköping och jobbar på en hårsalong i Jönköping.

Edit: Jag älskar dig! Du är min största idol   vad heter dina hundar, och vilken ras är dom?

Amy Diamond:

Hej Edit, tack så jättemycket, mina hundar heter Pixie och Penny och är lhasa aapsos.

Petter: Är de på bulldog snälla?

Petter: Är de på bulldog snälla?

Amy Diamond: Ja, de är jättesnälla och det är alltid roligt att komma dit och göra programmet, för alla som jobbar med Bulldogg älskar hundar:

Hanna: Hej Amy! Jag tycker att du är en jättebra programledare. du är snäll mot alla som är med i programmet. Det gör dig till en bra programledare

Amy Diamond: Åh, vad glad jag blir!! Tack så jättemycket :D

sara: får man hundarna bara till en dag eller hela livet

Bulldogg: Hej Sara! Tyvärr får man dem bara för en dag. Hunden har ju redan en ägare som älskar den. Men om man frågar så får man oftast träffa hunden fler gånger!

Hanna: Träffa barnen hunden någon anna gång också?

Amy Diamond:

Dom träffas första gången i studion och sedan får dom en hel dags dejt.

Lina: Varför blev du program ledare på Bulldogg?

Amy Diamond: Jag fick frågan om jag ville göra en audtion (en provinspelning) och sedan väntade jag länge på att veta om jag fått jobbet eller inte. Sedan blev jag jätteglad när jag fick veta att jag fått jobbet.

agnes: har du träffat någon kändis hund någon gång? :)

Amy Diamond: Oj, det har jag faktiskt inte. Bara dom som är i programmet och dom blir ju kända...

Ellen: Hej Amy Vilken hund tycker du är finast?

Amy Diamond: Svårt, jag tycker oftast att lurviga hundar är finast. Men personligheten är viktig också.

Elina: gillar du hundar? vilken är din favorit ras?min är cavalier king charles spaniel och jack russel.du sjunger pra hej då

Amy Diamond:

Amy Diamond:

Hej Elina!

Jag gillar också hundar som du. Jag träffade en cavalier king charles spanielvalp på en hundmässsa en gång och den var jättesöt.

zozo: Varför tycker du så mycket om hundar?

Amy Diamond: Jag tycker om hundar för att dom är jätteroliga och söta och dom är så livliga och ger mycket energi bara för att dom har så mycket energi.

Linn Jacobsson : Hej Amy! Hur gammal är du?

Amy Diamond:

Hej Linn!

 Jag är 20 år gammal.

Petter: Kan du rida? Gillar du hästar?

Amy Diamond: Jag har bara ridit någon gång i mitt liv. Min kompis hade en häst, men jag har inte haft en egen häst och kan inte så mycket om hästar. Men dom är fina!

Moderator:

Det kommer jättemycket frågor, kul! Amy svarar på så många hon bara hinner.

anna: hej gillar du hundar? jag gillar ditt program bulldog och dina låtar . mvh Anna ps jag gillar dig

Amy Diamond:

Hej Anna, tack så jättemycket. Kul att du gillar Bulldogg och mina låtar!

Ebba: Hur gör man om man vill bli hundvärd?

Bulldogg: Hej Ebba! Alla hundar som är med finns inom köravstånd från Umeå där programmet spelas in. Vi tar gärna emot

 tips på trevlig och barnkära hundar i Umeås närhet!

angelica: Vad ska du göra för något kul i veckan? :D själv så ska man ha uppkörning på tisdag! kram Angelica

Amy Diamond: Hej Angelica!

 Lycka till på uppkörningen. Nästa helg ska jag uppträda och i veckan ska jag vara i studion och jobba på ny musik.

Linnea: Hur blir man med i programmet??? För jag vill superduper gärna vara med!!!!!!!!

Bulldogg: Hej Linnea! Inom kort kommer man att kunna söka till nästa säsong av Bulldogg. Eftersom det är väldigt många som söker så sker sen en gallring tills det till sista bara är 16 barn kvar!

Petter: Gillar din mamma med hundar?

Amy Diamond: Ja det gör hon. Min mamma är uppvuxen med hundar så hon har lärt mig massor om hur man tar hand om en hund. SÅ det var jättebra att få hjälp av henne när jag fick min första egna hund när jag var 14 år.

Filippa S: Hej Amy jag heter Filippa och är åtta år jag undrar om man får va åtta år och va med i programet

Bulldogg: Hej Filippa! Vi vill att man ska fylla nio år det år man söker, men det kanske du gör? I så fall kan du hålla koll på hemsidan där det inom kort kommer att dyka upp mera information om hur man söker till nästa säsong!

nora: vilken låt är din favorit låt ?

Amy Diamond: Hej Nora! Det finns så många bra låtar. Jag älskar musik. Den låt jag lyssnar mest på just nu heter "Pull me down" av en artist som heter Mikki Ekko. Den har jag precis börjat lyssna på. Jag älskar ny musik och försöker hitta nya låtar hela tiden.

mangesomtusan på twitter: topp tre favorit djur? :)

Amy Diamond: Första plats: HUND

 Andra plats: KANIN

 Tredje plats: HAMSTER

angelica: Hur gamla är dina hundar? :) kram!

Amy Diamond: Mina hundar är sex år i år. Dom är kusiner och det skiljer bara några månader på dom.

MariaJesus: Hej Amy, kommer på ditt nya album finns det några låtar skrivna av dig? Tack

Amy Diamond: Ja, jag håller på att skiva låtar själv för första gången. Både på egen hand och med andra låtskrivare så det kommer nog någonting jag skrivit på nya albumet.

filippa: Var hittar jag ansöknings formuläret?

Bulldogg: Hej Filippa! Det finns inget formulär ännu, men det kommer inom kort att läggas ut på hemsidan!

Ronja: Hur många syskon har du?

Amy Diamond: Jag har en storasyster och två småsystrar och en lillebror. Så jag har alltså fyra syskon.

Emelie Pettersson : Hej!Vad menar ni med att "kolla tidigare svar"?Jag har kollat de tidigare svaren..men jag har inte hittat något om hur man ansöker!!Snälla...jag ÄLSKAR Bulldogg,Amy och hundar JÄTTEMYCKET!!,så svara!Snälla!!! <3 <3 <3

Bulldogg: Hej Emelie! Det kommer inom kort att läggas ut information på hemsidan om hur man söker!  Så håll lite koll där!

angelica: Favorit bok? :)

Amy Diamond: Svårt när man läser så himla mycket. Jag älskar Harry Potter-böckerna. Jag läser mycket på engelska, just nu en bok som heter "Matched" och den är jättebra.

Nikolas: Hur gammal måste man vara för att vara med.

Bulldogg: Hej! Vill att man ska fylla nio och inte var äldre än 12 år när man söker till Bulldogg.

Clara: Hej! Jag är 13 år. Får man vara med då i bulldogg?? För jag vill vara med i programmet!

 Bulldogg: Hej! Tyvärr Clara har vi satt en gräns på 12 år för att vara med i programmet.

Morten: Vad är din favorit författare?

Amy Diamond: Jag gillar Hungerspelen jättemycket Suzanne Collins skiver så himla bra och jag älskar dom böckerna. Det är en av favoriterna i alla fall.

nora: kommer man kunna chatta nästa söndag också ?

Bulldogg: Hej Nora! Nä nästa söndag blir det ingen chatt men om du håller koll på hemsidan så komer du att se om det dyker upp nån chatt i framtiden!

mangesomtusan på twitter: Har du några andra djur än hundar?

Amy Diamond: Nej, det har jag inte nu. Men jag har haft kanin, marsvin och till och med möss.

Petter: Får man vara med i programet?

Bulldogg: Hej Petter! Du får gärna söka! Håll koll på vår hemsida där det inom kort kommer att läggas ut info om hur man söker!

linea andersson: hej var ligger bulldog

Bulldogg: Hej! Bulldogg spelas in i Umeå.

Ronja: Vilken är den roligaste spelning du haft?

Amy Diamond: Svårt. Jag har uppträtt på många roliga ställen, men en spelning jag minns var på Sundsvalls gatufest. Där hade jag väldigt roligt.

nora: när kan man söka till nästa säsong ?

Bulldogg: Hej Nora! Så snart det kommer ut info på hemsidan, vilket kommer att ske nästa vecka, så kan man söka!

amanda segerberg: vad är din favo mat

Amy Diamond: Jag älskar hemlagad mat. Jag tycker jättemycket om potatis, så bakpotatis eller lax och potatis. Nånting med potatis!

Ronja: Är du rädd för något?

Amy Diamond: Jag tycker inte så mycket om småkryp. Annars kan jag ibland också vara lite mörkrädd.

Nikolas: Hur lång är du?

Amy Diamond: Jag är 1,57 lång.

agnes: gillar du och baka? :)

Amy Diamond:

Jag tycker det är jättekul att baka. Min lillayster Lisa bakar mest men jag brukar hjälpa henne ibland. Vi brukar göra en slags brownie med kokostäcke på som är jättegott.

ÄLSKAR HUNDAR!!!: Hej, fick du och dina syskon tjata tills ni fickk hundarna eller var det era föreldrar som tog upp det? Kram en hundälskande tjej

Amy Diamond: Vi fick tjata ganska länge faktiskt. Jag ville ha en hund från när jag var nio och fick vänta tills jag var 14. men då var det mamma som tyckte att passade att skaffa hund.

Nikolas: Vad var ditt favoritämne i skolan?

Amy Diamond: Det var matte, SO och idrott och syslöjd.

Nicole: Hej Amy snälla svara på dessa frågor du svara inte på mina andra 2! Här kommer frågorna Vilken är din favorit film? Fråga 2. Om du skulle få välja mellan Amour, Bella, Malin vilken av dem hundarna skulle du välja?

Amy Diamond: Hej Nicole!

Fråga 1:Min favoritfilm är Harry Potterfilmerna och Hitta Nemo. Jag gillar när det är musik i filmerna

Fråga 2: Isåfall skulle jag nog välja samma som Linn för de verkade ha superkul på dejten :D Men de andra två hundar var ju så söta med!! :)

 När det gäller hund så titta på ett tidigare svar.

Elvira: Hej bulldog! Hur söker man till bulldog?? Och finns det stor chans att man kommer med?:)

 Bulldogg:

Hej Elvira! Se tidigare svar om hur man söker. Det är många som söker till Bulldogg så chansen att komma med är inte så stor, men lika för alla!! Så om du älskar hundar tycker jag absolut att du ska söka!

Saga: Kan du spanska ?:)

Amy Diamond:

Nej, jag läste franska i skolan.

 Men jag kan några ord som jag lärt mig när jag varit i Spanien.

Anna Peter: Om man bor i Skåne kommer bulldogg stå för resan?

Bulldogg:

Hej Anna! Ja om man kommer med så betalar Bulldogg för resan.

Alice: ska du göra någon konsert i år?

Amy Diamond: Ja, jag hoppas att det ska bli en sommarturné och hoppas kunna åka runt i Sverige och uppträda.

Julia: Vart spelas Bulldog in??

Bulldogg: Hej Julia! Bulldogg spela in i en studio i Umeå.

Tindra: Snälla svara gillar du att rita

Amy Diamond: Ja, det tycker jag jättemycket om. Jag brukade göra mina egna pappersdockor när jag var liten. Och nu ritar jag mycket med min lillebror som är jätteduktig på att rita.

Sarah Johansson: Vilken hund skulle du välja om du fick välja mellan border Collie och Husky?

Amy Diamond: Å, svårt. Jag hade nog valt en border collie. Jag har hört av min mamma att dom är jättesmarta och lära tricks,

nora: får man vara med i bulldogg även om man inte bor i umeå ?

Bulldogg: Hej Nora! Det är inget krav att man måste bo i Umeå, men vi söker främst barn i Umeå med omnejd. Men varje år är det också med några barn från andra delar av landet.

Nikolas: Gillar du godis?

Amy Diamond: JAA - jag älskar godis.

angelica: Ska du gå på någon konsert i år? :)

Amy Diamond: Jag och min lillasyster ska på på Justin Bieber när han kommer till Sverige. Det ser vi fram emot jättemycket.

Petter: Vem är din favvo tv kändis?

Amy Diamond: Jag följer en massa tv-serier, så kanske någon av dom som är med i Glee.

ViktorwithK: Vad är det bästa med Umeå, förutom att spela in bulldogg?

Amy Diamond: Dom gånger vi varit i Umeå har det varit väldigt soligt. Även om det är kallt är det ljust, vi brukar vara där på våren. Det finns mysiga kaféer och bio.

Klara: om du går ut och shoppar är det många som vill ha din autograf

Amy Diamond: Det är lite olika. Ibland kommer någon och frågar något om Bulldogg. Mest folk som kommer fram och pratar och det är roligt.

Hadil: Vad gör du när du har tråkigt

Amy Diamond: När jag har tråkigt så brukar jag läsa och om det är varmt ute så gillar jag att vara ute och cyklar.

angelica: Vad önskar du dig i 21 års present? :)

Amy Diamond:

Jag har inte hunnit tänka på det än, men lite kläder eller biocheckar är alltid bra att få.

Ronja: Jag ska praoa i morgon på en förskola. Gillar du små barn.

Amy Diamond: Jag älskakr småbarn, jag har en lillebror som är tre år gammal och det är jättekul. Dom är så roliga att vara med.

mack: Hej! Amy. Vad har du gjort idag? Mvh Markus

Amy Diamond: Idag har jag jobbat i studion och varit  hemma på eftermiddag och sedan väntat på att vi ska sätta igång med chatten.

Emma: Är det någon hund i programmet som varit väldigt busig någon gång? /Emma 6 år

Amy Diamond:

Hundarna kan vara jättelivliga och ibland skäller dom i greenroom och ibland vill en del hundar hälsa på alla i publiken när dom kommer ut i stället för att gå framåt. Så det är många busikga hundar med.

mack: Hej! Amy. Vad är det roligaste med att vara programledare? Mch Markus

Amy Diamond: Hej Markus!

 Det roligaste med att vara programledare att man får prata med varje gäst och få höra hur dom tänker och hur dom väljer.

Ellen: Snälla svara!! Hur länge får man ha hunden? Om man har kommit med i bulldogg och bor ganssak långt bort var är man med hunden då?

Bulldogg: Hej Ellen! På dejten har man hunden under en dag och hittar på mysiga saker. Om man inte bor i Umeå så beror det ju lite på vad man vill göra på sin dejt, men man kan tex åka till en strand eller en stor gräsmatta och mysa och busa. Ibland är man också hemma hos den som äger hunden.

Hannah: hej Amy jag är otroligt lik dig när jag var liten låssades jag alltid att jag var du och klädde ut mig som dig och sjöng till alla dina låtar!! XD min fråga är: vad var det bästa du fick i jul klapp??

Amy Diamond: Åå vad kul.

 Min bästa julklapp var böckerna jag fick.

Bulldogg: Hej Ellen! Alla kan söka till Bulldogg oavsett var man bor. Om man kommer med i programmet så betalar Bulldogg resa och boende under inspelningen.

elin: villka länder har du varit hos

Amy Diamond: Jag har varit i bland annat i USA, Spanien, Polen, Norge, Danmark, Finland, Turkiet.

 Jag bodde i England när jag var liten.

Moderator: Det kommer in jättemycket frågor i chatten, jättekul! Amy svarar på så många hon bara hinner.

nathalie: hur gör man om man vill va med i bulldog.

Bulldogg: Hej Nathalie! Om man vill bara med i Bulldogg så fyller man i en ansökan och berättar så mycket man kan om sig själv och sitt hundintresse! Sen håller man tummarna! :) Håll lite koll på hemsidan där det snart kommer att dyka upp information om hur man söker till nästa säsong!

vilma: vad gillar du att göra på din fritid PS älskar din fantastiska röst :)

Amy Diamond:

Tack så jättemycket!

 På fritiden tycker jag om att läsa, vara med kompisar, mina syskon och spela tennis.

Ronja: Har du flyttat hemifrån?

Amy Diamond: Hej Ronja!

 Det har jag faktiskt inte. Jag bor fortfarande hemma och tycker att det är jätteskönt.

Linnea: hej jag bor i södermanland så kan jag vara med i bulldog ändå???? kram Linnea-hundälskaren som jätte gärna vill ha svar!!!!!!!!!!!!!

Bulldogg: Hej Linnea! Du är välkommen att skicka in en ansökan till Bulldogg!

Alice: Om du fick åka på semester var skulle du åka då?

Amy Diamond: Då vill jag åka till något varmt ställe. Jättegärna till Australien någon gång i framtiden. Dom har så många häftiga djur som vi inte har härhemma.

ViktorwithK: hur många språk kan du tala?

Amy Diamond: Jag kan prata svenska och engelska och sedan kan jag pyttelite franska.

Klara: är det jobbigt att sitta och svara på såhär många frågor

Amy Diamond: Nej det är inte jobbigt, det är jättekul. Tack för att ni är med och chattar det är jätteroligt.

 Jag svarar på så många jag bara hinner!

angelica: När du har jobbat klart på frisörsalongen du är på nu, har du tänkt och öppna en egen frisör salong då? :D

Amy Diamond:

När jag var liten så drömde jag alltid om att öppna egen salong, men först måste jag lära mig mer om hur det funkar så att jag vet hur jag ska göra om jag öppnar en egen.

Josefine: Jag har en fråga kan ni ta med er en chivava nästa gång

Bulldogg: Hej Josefin! Vi får se vilka hundar som kommer med nästa säsong! Chihuahua har varit med flera gånger men det är inte omöjligt att det kommer med en Chihuahua igen!

Johan: Hur länge sitter du och svarar på frågor?

Amy Diamond:

Jag sitter 15 minuter till.

nora: om man inte bor i umeå så var ska man ha sin dejt då ?

Bulldogg: Hej Nora! Även om man inte bor i Umeå så har man sin dejt i närheten eftersom hunden bor här.

Elin : Har du varit med i melodifestivalen nån gång?

Amy Diamond: Ja, jag var med 2008 när jag var 15 år och 2009 när jag var 16 år.

Hanna: Hej Amy! Jag undrar om du har en egen hund? Jag har kramat dig på en konsert när jag var ungefär 7 år nu är jag snart 10

 Amy Diamond: Hej vad kul! Hoppas att vi ses igen någon gång.

 Jag har två hundar hemma och den ena är min egna och den heter Penny.

engelsk: Hej Amy, är din mamma/pappa från england? Undrar för att Amy låter engelskt, det är såklart jätte fint också!

 Amy Diamond:

Hej!

 Min pappa är engelsk och min mamma är svensk så därför fick jag ett lite engelskt namn.

Rebecca bodin: hur blir man pogramledare på bulldogg

Bulldogg: Hej Rebecca! Oj det var en lite klurig fråga. :) Vi söker ju ingen ny programledare på Bulldogg men om man är intresserad av att jobba på TV så är en utbildning till journalist en väg att gå.

Klara: brukar du gå på hund utställningar? det brukar jag. Jag har fått fyra rosetter.

 Amy Diamond:

Wow, va bra med så många rosetter.

 Jag har faktiskt aldrig varit på en hundutställning, föruton på en hundmässa en gång. Däremot har min mamma tävlat mycket med hundar förut.

Petter: Vad tycker du om jönköping?

Amy Diamond: Hej Petter!

 Jag tycker jättemycket om Jönköping. Det är en lagom stor stad, det byggs så mycket nytt så att det känns som att det händer mycket hela tiden så det är jättekul.

Lollo: Är det roligt att träffa alla spända barn/ungdommar precis innan den hund de ska få dejta kommer ut?

Amy Diamond: Ja, det är jättekul, då är det som mest spännande eftersom jag vet om dom har valt rätt eller inte, så det är spännande att se hur dom reagerar när dom ser sin hund.

Felicia: Hej amy!;) kommer du komma med något nytt album ? Har alla dina andra ;) hiihih i skolan brukar vi ha något som heter springshow och då brukar jag sjunga dina låtar :) Kram

Amy Diamond: Hej Felicia, vad roligt!

 Ja jag håller på att jobba på ett nytt album just nu som kommer ut någon gång under året, så det är spännande.

Nike Woxlägd: Jag har leonberger,tycker du dom hundarna är fina?

Amy Diamond: Dom är jättefina. Vi hade en leonberger förra säsongen. Dom har så mycket päls och är jättemysiga.

Wilmab: Vet du hur hundarna ser ut innan progammet

Amy Diamond: Ja, det vet jag men jag får inte säga det till gästen förstås ;)

majsan: har du gått på nån sport ????

Amy Diamond: Jag tränade konståkning när jag var liten. Jag har också tränat fotboll.

emil: hur många är det i publiken?

Bulldogg: Hej Emil! Det är ungefär 80 barn i publiken under varje program.

Sofia: Hej amy! hur blev du så känd? Gillar dig jätte mycket! Kul att du har hand om bulldog! svara gärna

Amy Diamond: Hej Sofia!

 Jag började när jag var tolv och då släppte jag min första låt och sen dess har jag haft turen att få släppa mer musik och att nu få vara programledare för Bulldogg.

Klara: Är det roligt att vara känd

Amy Diamond: Hej Klara!

 Det är jätteroligt. Det roligaste är att man får sjunga mycket på scenen och att man får resa mycket och se olika delar av Sverige.

Ronja: Är du alldrig rädd för att göra fel. När du är med i bulldogg?

Amy Diamond: Jo, men det som är så bra att man kan får göra om det om man råkar säga fel så jag behöver inte oroa mig så mycket eftersom man kan få en ny chans.

Nora: Hej Amy!:D Jag heter Nora och är 13 år. Jag älskar din röst!<3 Jag undrar vad tänker du göra i framtiden? puss och kram<3

Amy Diamond:

Hej Nora - i framtiden ska jag förhoppningsvis sjunga mer, skriva musik och göra nya avsnitt av Bulldogg och jobba som frisör också.

Alice: om du fick vara programledare i vilket program förutom bulldog skulle du då välja?

Amy Diamond:

I så fall skulle jag vilja vara programledare för Melodifestivalen. Det skulle vara jättekul och jag gillar verkligen att se på det programmet.

nora: om man vill vara med i publiken hur gör man då

Bulldogg: Hej Nora! Om du vill vara med i publiken så kan du maila till bulldogg@svt.se! Vi har dock ingen möjlighet att bekosta resor till och från Umeå för publik, så det får man gör själv.

Simone: När du uppträder har du dina egna kläder eller får du låna ..Typ på bulldog

Amy Diamond: På Bulldogg får jag jag låna kläder. Jag älskar kläder så jag tycker att det är jättekul att få välja ut vad jag ska ha på mig. Tidigare har det varit mycket randigt och prickigt och det är kul med en egen Bulldogg-stil.

mangesomtusan på twitter: HUR MÅNGA ÄR DET? som jobbar med bulldogg?

Bulldogg: Hej! På redaktionen är vi 4-5 stycken, men när vi bandar är många fler personer inblandad, cirka 15 stycken.

Markus: Hej! Amy. Vad ska du göra när du har chattat klart med oss? Kram.

Amy Diamond:

Nu ska jag äta kvällsmat och sedan blir det kanske en film med familjen.

 Tack så jättemycket för alla bra frågor som ni har ställt. Det har varit jätteroligt att chatta med er och jag hoppas att ni kommer att gilla den nya säsongen av Bulldogg.

 Många kramar från mej till er alla!

Bulldogg: Tack för alla frågor! Vi ser fram emot resten av säsongen!

Bulldogg i SVT Barnkanalen

Bulldogg

Programmet för alla hundälskare! Amy Diamond leder dejtingprogrammet Bulldogg, där hundar och hundägare hittar varandra.