Hjärnkontoret hjarnkontoret

Favoriter

Beppes geocache SVT

Hitta Hjärnkontorets geocache

Här intill hittar ni en krypterad version av koordinaterna till Hjärnkontorets geocache. Vad det betyder och hur ni ska göra för att hitta geocachen kan ni läsa här.

Läs mer

Med krypterad menas ungefär att informationen, i det här fallet siffrorna i koordinaterna, har ändrats för att göra det klurigare att hitta geocachen. Det ni behöver göra nu är ändra tillbaka siffrorna, eller dekryptera som det heter, genom att använda er av Spionbeppes nyckel. Den hittar ni ungefär 15 minuter och 45 sekunder in i program 9.

När ni har räknat ut de rätta koordinaterna är det bara att knappa in de i en GPS (som oftast finns i en smartphone) och ge er ut och leta.

Lycka till!

Kontakt

Tack för den här säsongen!

Nu är Hjärnkontoret slut för den här säsongen. Ett stort tack till alla er som har tittat, skickat in frågor till Frågelådan och era utforsknings- och experiment-filmer. Vad vore Hjärnkontoret utan er?

Läs mer

Har ni några tankar eller funderingar, skicka dem till barnkanalen@svt.se. Vi ses!

/ Hjärnkontoret-redaktionen

  •   29 apr 18.45
  •   29 apr 18.45 Hjärnkontoret
  •   6 maj 18.45 Hjärnkontoret
  •   13 maj 18.45 Hjärnkontoret

Hjärnkontoret

Hjärnkontoret är vetenskapsprogrammet som har svar på dina frågor. Vi undersöker hur allting fungerar, visar vilken fantastisk värld vi lever i och besöker platser du inte trodde fanns.

Du vill spela och se på video. Be en vuxen installera Flash.

Är du vuxen? Gå in gratis på get.adobe.com/se/flashplayer/

Du vill spela. Använd en dator istället.

Vi ses där!