Sommarlov sommarlov2016
KLIPP

Sommarlov 2016

Sommarlov är igång!

Alex, Malin och Angelika Prick är årets programledare. Programmen direktsänds inför publik måndag till fredag från 13 juni till 19 augusti. Obs! inga inspelningar på lördagar ochh söndagar. Platsen är Scaniabadet i Västra hamnen i Malmö. Det kostar inget att vara publik och ingen föranmälan behövs.

Läs mer

Publikinformation

Sändningarna startar klockan 09.00 och först till kvarn gäller för sittplatser, så kom i god tid. Medtag gärna en filt att sitta på.
Stadsbuss 2 stannar vid hållplatsen "Scaniabadet" och Malmöexpressen, buss 5, vid hållplats "Fullriggaren" som ligger på gångavstånd. Bilparkeringen vid Västra varvsgatan blir full snabbt, att promenera, cykla eller åka buss är goda alternativ.

Sommarlovspubliken
Lisa Ajax kommer till Sommarlov 22 juli.
Artister

SOM GÄSTAR SOMMARLOV:

Paul Rey, 15/7

Lisa Ajax, 22/7

Ace Wilder, 29/7

Oscar Zia, 5/8

Nova Miller, 12/8

Marcus & Martinus 15 juli ersätts av Paul Rey

Vi gillar Marcus & Martinus jättemycket! Det gör många andra också. Dom är så populära just nu att vi inte har plats för alla som skulle komma för att lyssna. För oss är det jätteviktigt att alla som är publik och medverkande i Sommarlov ska vara trygga och säkra.

Läs mer

Vårt område vid Sommarlovsbussen är mycket mindre än scenområdena på Gröna Lund och Liseberg, som båda haft för mycket publik när Marcus & Martinus kommit dit. Därför kan vi inte ta emot Marcus & Martinus i Sommarlov.

Vi är jätteledsna för det här och för alla som blir besvikna! 15 juli kommer istället Paul Rey att uppträda i Sommarlov. Marcus & Martinus kommer ni kunna se i Allsång på Skansen (12/7) i Sommarkväll (16/7) och dessutom i Fredagskväll i höst.

Marcus & Martinus

Se Sommarlov i Barnplay

Sommarlov

Se programmet i Barnplay

Sommarlov

Sommarlov

Sommarlov är morgonshowen där allt kan hända! Klockan 9.00, varje dag, hela sommaren. Redaktion: sommarlov@svt.se