Om cookies på våra tjänster

SVT sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda SVT:s tjänster godkänner du detta. Om cookies och personuppgifter

Fjällbackamorden

SVT1 Söndagar 21.00

Sändningar

Nästa program

Avsnitt 1

Kommer att publiceras i SVT Play

I betraktarens öga är den första fristående delen i kriminalserien Fjällbackamorden, som baseras på Camilla Läckbergs succéböcker. Deckarförfattarinnan Erica och hennes polismake Patrik löser mordgåtor då brott från det förgångna flyter upp till ytan i den idylliska fiskebyn Fjällbacka. Ericas syster inleder en flirt med en programledare under en tv-inspelning av "Antik i kubik". En man hittas mördad samtidigt som Erica kämpar för att bevisa sin systers oskuld, när hon anklagas för att ha stulit en värdefull tavla. I rollerna: Claudia Galli Concha, Richard Ulfsäter, Lennart Jähkel, Per Morberg m.fl.

Från 2012. Även i SVT1 22/9 och SVT24 24/9

 Sänds i HD , 5.1-ljud. Textat sid. 199

Om Fjällbackamorden

Camilla Läckbergs bekanta karaktärer från böckerna om Fjällbacka i filmatisering i fem fristående delar. De två första delarna sändes julen 2012-2013 och nu sänds den tredje. De resterande två delarna kommer att sändas senare, datum är inte satt än. Men vi uppdaterar här så fort vi vet.

Sändningar

Erica (Claudia Galli) och Patrik (Richard Ulfsäter) i Fjällbackamorden.
Erica (Claudia Galli) och Patrik (Richard Ulfsäter). Foto: Ola Kjellbye

Camilla Läckbergs Fjällbackamorden

Nu sänder SVT de fem fristående delarna i kriminalserien Fjällbackamorden.

Läs mer