Laxpudding (glutenfri)

Artikeltexten fortsätter längre ner Hoppa till artikeltexten
  • Antal portioner: 4 portioner

Ingredienser

  • 10 st kokta potatisar
  • 600 g rökt, gravad eller färsk lax (det går bra att blanda)
  • 4 st ägg
  • 4 dl mjölk
  • ½ dl hackad dill
  • salt och svart- eller vitpeppar

Så lagar du

Skiva potatisen och laxen centimetertjock. Varva i ugnssäker form. Vispa samman ägg och mjölk. Häll i dillen och häll blandningen över laxen och potatisen. Grädda i ugnen i 180 grader i ca 40 minuter. Servera med skirat smör, riven färsk pepparrot och en rejäl klyfta citron!

Sorterat under:
  • snabbt/enkelt,
  • fisk,
  • huvudrätt
Program:
Go'kväll
Inger Ljung, Pekka Heino, Ebba Von Sydow och Beppe Starbrink, programledare för Go'kväll.