Tunnbrödssnittar

Artikeltexten fortsätter längre ner Hoppa till artikeltexten
  • Antal portioner: 5 portioner

Ingredienser

Tunnbrödssnittar med skinka och senap:

  • 2 skiva(or) mjukt tunnbröd
  • 1 tsk senap
  • 2 skiva(or) kokt skinka
  • 4 skiva(or) lagrad ost
  • ägg

Tunnbrödssnittar med skinka och ädelost:

  • 2 skiva(or) mjukt tunnbröd
  • 2 skiva(or) kokt skinka
  • 25 g ädelost
  • ägg

Tunnbrödssnittar med pesto:

  • 2 skiva(or) mjukt tunnbröd
  • 1 msk pesto
  • 2 skiva(or) kokt skinka
  • ägg

Så lagar du

<b>Tunnbrödssnittar med skinka och senap</b>

Bred senap på tunnbrödet och lägg på skinka och ost. Pensla med lite ägg i ytterkanten. Lägg ihop och kläm samman i våffeljärnet och värm någon minut.

<b>Tunnbrödssnittar med skinka och ädelost</b>

Lägg på skinka och strö över osten. Pensla med lite ägg i ytterkanten. Lägg ihop och kläm samman i våffeljärnet.

<b>Tunnbrödssnittar med pesto</b>

Bred pesto på tunnbrödsskivorna. Lägg på skinka. Pensla i ytter´kanten med ägg. Lägg ihop och kläm samman i våffeljärn. Värm någon minut.

Sorterat under:
  • snabbt/enkelt,
  • förrätt och smårätt,
  • buffé
Program:
Go'kväll