Om cookies på våra tjänster

SVT sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda SVT:s tjänster godkänner du detta. Om cookies och personuppgifter

Tv-magasin med aktuella gäster

SVT1 Tis - lör 18.15

Sändningar

Fem övningar vi glömt

Under årens lopp har jag hunnit testa en hel del övningar. Här kommer en lista på fem sköna övningar jag inte sett på länge, men som var omåttligt populära på 80-talet! Kommer du ihåg dem?

Läs mer

Diagonalåkning och stakning

Sofia Åhman tar hjälp av långloppsexperten Mattias Svahn och får tips kring teknik när det gäller diagonalåkning och stakning. Här kan du se tipsen igen!

Läs mer

Träna bort det onda

Artros är vår vanligaste ledsjukdom. Knäleden drabbas ofta och problemet sitter i ledbrosken som blivit sprött och hårt. Och då gäller det att träna låren! Fråga Doktorns Gunilla Hasselgren och Go'kvälls träningsexpert Sofia Åhman berättar hur.

Läs mer
Sofia visade praktiska och snygga regnkläder
Sofia visade praktiska och snygga regnkläder

Sofias regnkläder

I tisdagens program visade Go'kvälls träningsexpert Sofia Åhman snygga och praktiska regnkläder inför hösten. Här hittar du de märken som visades i programmet.

Läs mer

Pausgympa

Go'kvälls tränare Sofia Åhman visar pausgympa för alla som vill hänga med. Det är bara att klicka på länken och gympa med Sofia!

Läs mer