Om cookies på våra tjänster

SVT sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda SVT:s tjänster godkänner du detta. Om cookies och personuppgifter

Tv-magasin med aktuella gäster

SVT1 Tis - lör 18.15

Sändningar

Under den 6:e veckan i Go'kvälls träningsprogram kan du träna tillsammans med Sofia Åhman, genom att starta klippet och göra som hon gör. SVT
Under den 6:e veckan i Go'kvälls träningsprogram kan du träna tillsammans med Sofia Åhman, genom att starta klippet och göra som hon gör. Foto: SVT

Go'kvälls träningsprogram fortsätter

Sofia Åhmans webbexklusiva träningsprogram fortsätter med kombinationer av övningarna vi hittills lärt oss. Må bättre och förbättra din styrka på åtta veckor!

Läs mer
Sofia Åhman visar en rörlighetssekvens.
Sofia Åhman visar en rörlighetssekvens som är bra att göra efter träningen. Foto: SVT

Sofias rörlighetsfrekvens

Oavsett om du hänger med i Go'kvälls träningsprogram, tränar på egen hand eller bara känner dig allmänt stel så hittar du här en perfekt övning som mjukar upp.

Läs mer
Sofia Åhman visar hur man gör ett fystest.
Sofia Åhman visar hur man gör ett fystest. Foto: SVT

Sofias fystest

Testa din kondition och styrka med hjälp av Sofia Åhmans fystest.

Läs mer

Pausgympa

Sofia Åhman visar enkla övningar för stela nackar och spända axlar.

Läs mer
Core är en träningsform för att stärka musklerna i mage och rygg. Här visar Go'kvälls tränare Sofia Åhman enkla ryggövningar som går att göra hemma.
Tycker du att det är svårt eller tråkigt att göra vanliga situps? Go'kvälls tränare Sofia Åhman har roliga och lätta coreövningar till situps. Core är en träningsform för att stärka musklerna i mage och rygg.
Plankan är en vanlig övning för att träna magen. Den kan dock vara ganska svår. Go'kvälls tränare visar en coreövning som kan vara ett bra alternativ. Core är en träningsform för att stärka musklerna i mage och rygg.
Sofias träningstips

Övningar för rygg och mage

Sofia Åhman visar roliga och enkla coreövningar - en träningsform som stärker mage och rygg.

Träna med boll

Hur ska pilatesbollen användas? Go'kvälls tränare Sofia Åhman visar roliga och enkla övningar.

Läs mer