Om cookies på våra tjänster

SVT sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda SVT:s tjänster godkänner du detta. Om cookies och personuppgifter

Nyhetsprogram

SVT1 Vardagar 06.25

Sändningar

Nästa program

Avsnitt 12

Dagsaktuella gäster i intervjuer, debatter och diskussioner i soffan varje kvart. Tips om mat och resor och recensioner av film och böcker m.m. Rapport sänder nyheter varje halvtimme med start 06.30. Vädret varje halvtimme med start 06.40. Sportnytt sänds kl 07.05, 08.05 och 09.05. Regionala nyheter sänds varje halvtimme med start 07.10. Läs text-tv sid 679.

Om Gomorron Sverige

Nyheter, debatter, fördjupningar, väder, sport, kultur och mycket mer.

Sändningar

"Det här är bråttom"

Regeringen vill nu utreda samtyckeslag kring sexualbrott. Rättsprofessorn Madeleine Leijonhufvud välkomnar utredningen men kritiserar regeringen för att det tagit för lång tid. Polisen Martin Marmgren om vad samtyckeslagen kan komma att betyda i praktiken.

Läs mer

"Brottsliga handlingar"

Reinfeldt öppnar för ny lag som förbjuder svenskar att gå med i IS. Frilansjournalist Urban Hamid tycker det är bra med en markering, men efterlyser också att muslimska organisationer fördömer utlandsstridande.

Läs mer

Palm: Visa väljarna sanningen

Terminen börjar på universitet och högskolor. Men var ska alla bo? Bostadsminister Stefan Attefall (KD) och Socialdemokraternas bostadspolitiska talesperson Veronica Palm debatterar.

Läs mer
Statsminister Fredrik Reinfeldt svarade på tittarnas frågor i Gomorron Sverige. SVT
Statsminister Fredrik Reinfeldt svarade på tittarnas frågor i Gomorron Sverige. Foto: SVT

Reinfeldt: Förlorar vi så avgår jag

Fredrik Reinfeldt (M) gav klart besked i regeringsfrågan i SVT.

Läs mer

Het debatt om skolan

Start för valet 2014 i Gomorron Sverige med debatt om skolan mellan utbildningsminister Jan Björklund (FP) och Ibrahim Baylan (S) talesperson i utbildningspolitiska frågor.

Läs mer

Recept och dryckestips

Laga själv rätterna du sett i programmet! Här hittar du alla recept och dryckestips.

Prenumerera på tablån!

Fyll i din epostadress, kryssa i rutan för Gomorron Sverige, klicka på knappen "anmäl" och få vår tablå direkt i din inkorg kvällen före programmet.