Om cookies på våra tjänster

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av SVT:s webb. Om cookies på svt.se

Bland wokpannor och risfält med Fredrik Önnevall

Om Kinas mat

Den kinesiska matkulturen är lika brokig som landet är stort. Fredrik Önnevall bjuder på en matresa långt från standardrätten "friterade räkor i sötsur sås".

Sändningar

Fredrik Önnevall är tillbaka med en ny säsong av Kinas mat
Fredrik Önnevall är tillbaka med en ny säsong av Kinas mat Foto: SVT

Ny resa med kinesiska smaker

Fredrik Önnevall är tillbaka med åtta nya avsnitt av Kinas mat, och denna gång har serien spelats in under höst och vår för att få en ännu större bredd i matutbudet. Liksom tidigare är det en ingrediens som står i fokus i varje program och det blir spännande möten och levnadshistorier. Tittarna får bland annat möta Mao Zedongs personlige kock.

Ny säsong av succéserien
Recept

Här hittar du recepten

Fredrik Önnevall reser kors och tvärs över Kina för att hitta den godaste maten, ovanligaste platserna och de mest spännande livsödena.