Om cookies på våra tjänster

SVT sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda SVT:s tjänster godkänner du detta. Om cookies och personuppgifter

Bland wokpannor och risfält med Fredrik Önnevall

Om Kinas mat

Den kinesiska matkulturen är lika brokig som landet är stort. Fredrik Önnevall bjuder på en matresa långt från standardrätten "friterade räkor i sötsur sås".

Sändningar

Fredrik Önnevall är tillbaka med en ny säsong av Kinas mat
Fredrik Önnevall är tillbaka med en ny säsong av Kinas mat Foto: SVT

Resa med kinesiska smaker

Fredrik Önnevall skildrade i åtta avsnitt Kinas mat. Liksom tidigare säsong var det en ingrediens som stod i fokus i varje program och det blev spännande möten och levnadshistorier. Tittarna fick bland annat möta Mao Zedongs personlige kock.

Ny säsong av succéserien
Recept

Här hittar du recepten

Fredrik Önnevall reser kors och tvärs över Kina för att hitta den godaste maten, ovanligaste platserna och de mest spännande livsödena.