Ariana Grande gjorde ett offentligt uttalande på Twitter. Foto: Skärmdump/TT

Ariana Grande gör välgörenhetskonsert i Manchester

Uppdaterad
Publicerad

”Vi låter inte hatet vinna” skriver världsstjärnan i ett officiellt uttalande på Twitter och tillkännager att hon kommer att åka tillbaka till Manchester, där attacken ägde rum under måndagen, för att ge en välgörenhetskonsert.

”Jag kommer att återvända till den otroligt modiga staden Manchester för att tillbringa tid med mina fans och för att ha en välgörenhetskonsert för att hedra och samla ihop pengar för offren och deras familjer” skriver Ariana Grande på Twitter

Datum ännu inte klart

Datum och plats för välgörenhetskonserten är ännu inte klart. Men Ariana Grande skriver i sitt uttalande att det kommer att komma information så fort alla detaljer är bekräftade.

Terrorattack i Manchester

Hon avslutar meddelandet med att trycka på musikens kraft att hela och förena människor:

”Vi kommer att fortsätta för att hedra dem vi har förlorat, mina fans och alla som påverkats av denna tragedi. De kommer att vara i min tanke och i mitt hjärta varje dag och jag kommer att tänka på dem i allt gör resten av mitt liv”.  

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Terrorattack i Manchester

Mer i ämnet