Ison, Miriam Bryant och Olle Jönsson till Så mycket bättre. Foto: TT

Artister klara för ”Så mycket bättre”

Uppdaterad
Publicerad

Ison Glasgow, Niklas Strömstedt, Miriam Bryant och troligtvis Olle Jönsson från Lasse Stefanz ska medverka i årets ”Så mycket bättre”.

Igår tillkännagav TV4 att Lisa Nilsson är klar för ”Så mycket bättre”. Idag berättar Expressen att fler artister är klara eller högaktuella. Som frontmannen i Lasse Stefanz, Olle Jönsson.

– Jag skulle väldigt gärna vara med. Och även om inte jag skulle vara med tycker jag det är läge för att ett dansband är med, har han tidigare sagt.

Niklas Strömstedt, Ison Glasgow och Miriam Bryant ska däremot vara helt klara för programmet enligt Expressen.

”Visste inte vad det handlade om”

”Så mycket bättre”, tv-programmet där artister tolkar varandras låtar, har sänts sedan 2010. Lisa Nilsson har fått frågan flera gånger men tackade ja först nu.

– Då handlade det dels om att jag inte visste riktigt vad det handlade om, och dels att jag hade turnerat hur mycket som helst och behövde ägna tid åt min familj, säger hon till Aftonbladet.

Tidigare år har artister som E-Type, Lill-Babs, Titiyo, Miss Li, Laleh, Ulf Dageby och Carola medverkat.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.