Bobbi Kristina Brown var sångerskan Whitney Houstons och Bobby Browns enda barn. Hon blev 22 år. Foto: TT

Bobbi Kristina Brown har avlidit

Uppdaterad
Publicerad

Whitney Houstons och Bobby Browns dotter har dött. Det meddelar representanter för familjen i ett uttalande. 22-åriga Bobbi Kristina har legat i koma i sju månader efter att ha hittats medvetslös i ett badkar i sitt hem den 31 januari i år, tre år efter mamma Whitneys död.

”Bobbi Kristina Brown avled den 26 juli omgiven av sin familj. Hon har till slut fått frid i Guds armar. Vi vill tacka alla för deras otroliga mängd stöd och kärlek de senaste månaderna” säger Kristen Foster, en representant för familjen Houston, i ett uttalande.

I slutet av juni flyttades Bobbi Kristina Brown till ett hospice i Duluth, Georgia, efter att familjen gett upp hoppet om att 22-åringen skulle vakna ur sin koma. Hon hittades i sitt badkar hemma i Atlanta tre år efter att hennes mor Whitney Houston hittats död, även hon i sitt badkar, med kroppen full av ett antal olika droger. Bobbi Kristinas död beskrivs av polisen som ”drunkning”.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.