David Hasselhoff: ”Män som hatar kvinnor” var rå och fantastisk

Uppdaterad
Publicerad

En svensk talkshow – på engelska – med en programledare mest känd som livräddare i en 90-talsserie. Det är konceptet för TV3:s nya storsatsning, som fört ”The Hoff” till Sverige.

Med den patenterade inledningsfrågan ”So, tell me, why are you famous?” hoppas den amerikanska skådespelaren David Hasselhoff komma in under skinnet på den svenska kändiseliten.

Just nu befinner han sig i Sverige för att spela in sin nya talkshow för TV3, där han ska träffa svenska kändisar som han inte vet något om sedan tidigare.

Än är det inte officiellt vilka han kommer att få intervjua. Men om Hasselhoff själv fick välja vet han vilka det skulle bli:

– Jag skulle vilja träffa skådespelarna och regissören till ”Män som hatar kvinnor”. Den filmen gjordes i äkta, klassisk stil. Så rå och helt fantastisk. Jag såg alla tre filmerna, på svenska, under en kväll, berättar han för SVT.

David ”The Hoff” Hasselhoff är kanske bäst känd från tv-serierna ”Baywatch” och ”Knight Rider”, men har testat på många saker under sin långa karriär. Däribland en relativt framgångsrik musikkarriär i Tyskland.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.