Foto: TT

David Lindgren tokhyllas efter showen och nakenchocken i Melodifestivalen 2017: ”Ett av de största ögonblicken i min karriär”

Uppdaterad
Publicerad

Programledaren David Lindgren stal showen – och hyllades av alla.

Efter pappakropps-nakenchocken och storslagna Melloshowen var han lycklig.

”Jag fick visa upp en ny sida av mig själv”, säger han.

David Lindgren sjöng 24 Mellolåtar på mindre än fyra minuter.

Efteråt tokhyllades hans show i sociala medier. När svt.se/melodifestivalen berättar om nätkärleken blir programledaren glad.

– Vad kul! Det var så, så roligt alltså. Det var en riktigt häftig känsla när man kände att allting lirade med dansarna, kläderna och sången. Jag kände mig lite sliten i rösten och har hostat mycket hela dagen, så det var skönt att känna bara BOM! Där satt sången, säger David Lindgren efteråt.

Hur högt rankar du det här?

– Det är ett av de största ögonblicken i min karriär. Jag tycker jag fick visa upp en ny sida för gemene man av mitt artisteri. Nu när jag är ute och giggar är det många som säger: ”du kan ju sjunga!”. De har bara sett mig i Melodifestivalen och där är allt proddat och perfekt. Så jag har aldrig haft chansen att visa mer av mig själv, och det var kul att få göra i det här fönstret.

Och så fick vi se lite mer av dig också?

– Haha ja, lite mammagott därhemma, säger David Lindgren med ett av kvällens största leenden.

– Din lille gottegris, svarar Hasse Andersson och skrattar.

Se hela listan på alla låtar David Lindgren framförde här!

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.