Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis och Cynthia Nixon under lanseringen av Sex and the city 2 Foto: TT/Shizuo Kambayashi

Det blir en tredje Sex and the city-film

Uppdaterad
Publicerad

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis och Kim Cattrall återförenas i en tredje långfilm. Men Sarah Jessica Parker gillade först inte idén att porträttteras som Carrie Bradshaw i ett mer moget ljus.

De fyra huvudrollsinnehavarna har skrivit på att göra en tredje film om Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha, skriver Radar Online. ”Manuset har godkänts av alla kvinnorna” säger en källa till sajten. Men Sarah Jessica Parker som spelar Carrie Bradshaw var till en början skeptiskt eftersom hon ”inte gillade idén att bli porträtterad i ett mer moget ljus”, säger källan också till Radar Online.

Inspelningarna av den tredje filmen kommer att starta sommaren 2017.

Frågan är vilken exotisk plats filmen kommer att utspela sig på. I den första långfilmen drar de fyra New York-baserade vännerna till Mexiko efter att Carries bröllopsdag kollapsat. Och i den andra filmen är en lyxsemester i Abu Dhabi filmens ramberättelse. 

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.