Foto: TT Bild.

Klart för ny säsong av ”Daredevil”

Uppdaterad
Publicerad

Netflix och Marvels serie om den blinde superhjälten Daredevil återvänder till videotjänsten nästa år.

Den första säsongen av serien publicerades på Netflix för bara några veckor sedan, men redan nu står det alltså klart att det blir en uppföljare.

”Daredevil” utspelar sig i Hells' Kitchen och ger en mörk bild av den undre världen i New York-stadsdelen. Huvudrollen som försvarsadvokaten Matt Murdock/Daredevil görs av Charlie Cox.

Medier

”Daredevil” är en av flera superhjälteserier som nu visas på streamingtjänsten Netflix. Och som Kulturnyheterna tidigare rapporterat är det inte bara inom tv-branschen som superhjältar står högt i kurs just nu. Hollywood har planeringskalendrarna fullbokade med filmer om superhjältar. Totalt handlar det om superhjältefilmer och andra uppföljare var tredje vecka de kommande åren.

Och just i det här fallet så kombinerar alltså Netflix de till synes fruktbara koncepten och gör en uppföljare om en superhjälte.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Medier

Mer i ämnet