John Stamos berättade om den nya säsongen i ”Jimmy Kimmel Live” på måndagskvällen. Foto: AP/TT

”Huset fullt” är tillbaka

Uppdaterad
Publicerad

Nu bekräftar John Stamos att familjekomedin från 80-talet får 13 nya avsnitt på Netflix nästa år.

Familjen Tanner är tillbaka. Åtminstone delar av den. På måndagskvällen besökta John Stamos ”Jimmy Kimmel Live” för att berätta att kultserien ”Fullt hus”, eller ”Full house” som serien hette i USA, får en ny säsong på Netflix 2016.

– Vi har arbetat med det här i flera år, och ville göra någon sorts spin-off som kunde hedra arvet efter serien. Så Netflix hakade på och sa att vi kör, det blir 13 nya avsnitt, sa John Stamos i programmet.

I ”Fuller house” kommer Uncle Jesse (John Stamos), D.J Tanner (Candace Cameron Bure) och Stephanie Tanner (Jodie Sweetin) att dyka upp på nytt – 21 år efter att seriens sista avsnitt sändes 1995.

Återbesöker familjen Tanner

Den nya säsongen kommer att handla om D.J Tanners liv som höggravid och nybliven änka och hennes två barn: rebelliske J.D och neurotiske Max. John Stamos producerar och repriserar sin roll som Uncle Jessy.

Enligt Variety pågår samtal med Bob Saget, Mary-Kate och Ashley Olsen och Dave Coulier om att även de ska dyka upp när serien drar igång på nytt.

Populär i Sverige

”Huset fullt” sändes i USA mellan 1987 och 1995, och har visats på både TV4 och Kanal 5 i Sverige under 90- och 2000-talet. Serien handlar om programledaren Danny Tanner (Bob Saget) som blir änkeman och flyttar ihop med sin bror och en barndomsvän för att  uppfostra sina tre döttrar.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.