Huset fullt-huset är till salu. Foto: Skärmdump Netflix

”Huset fullt”- huset till salu

Uppdaterad
Publicerad

Huset som används som fasad åt hemmet i den populära serien är till salu i San Francisco.

Det viktorianska hemmet med den vita fasaden som syns i serien ”Huset fullt” är till salu. Huset som återfinns i området Pacific Heights i San Francisco, ligger ut till försäljning för 4,5 miljoner dollar, eller runt 37,5 miljoner svenska kronor. Det skriver Contactmusic.com.

Känt landmärke för staden

SVT Kulturnyheterna rapporterade förra året om att kultserien ”Full house” (som den heter på engelska) skulle få en uppföljare på strömningstjänsten Netflix under namnet ”Fuller house”. I både originalserien, som sändes i USA mellan 1987 och 1995, och uppföljaren som hade premiär i februari 2016 har huset en central roll. Det har beskrivits som ett ”lika känt landmärke för staden som Golden Gate-bron”.

Uppföljaren utspelar sig i samma hus

Originalserien ”Huset Fullt” handlar om programledaren Danny Tanner (Bob Saget) som blir änkeman och flyttar ihop med sin bror och en barndomsvän för att uppfostra sina tre döttrar. Serien visades på både TV4 och kanal 5 i Sverige under 90- och 2000-talet. I uppföljaren från 2016 flyttar Tanners äldsta dotter DJ tillbaka till sitt barndomshem som nybliven änka är att uppfostra hennes rebelliska barn.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.