Peter Jöback tar med sig showen ”I Love Musicals” till Japan. Foto: TT/Jan-Erik Henriksson

Jöback till Japan

Uppdaterad
Publicerad

Efter stora framgångar med showen ”I Love Musicals” på hemmaplan tar nu Peter Jöback med sig den till Japan för två spelningar på den legendariska Nippon Budokan Arena.

Föreställningen ”I Love Musicals” skapades av Peter Jöback och spelades för första gången 2012. Med olika gästartister och förändrad repertoar återkom showen både 2013 och 2015. Den senaste gången delades värdskapet med Helen Sjöholm.

Nu tar Jöback med sig föreställningen till Japan för två föreställningar på Nippon Budokan Arena där världsstjärnor som The Beatles, Bob Dylan och Deep Purple spelat. Tillsammans med Tokyo Philharmonic Orchestra och den japanska musikalstjärnan Seiko Niizuma kommer Jöback att framträda den 7 juli. Han får även sällskap av musikalstjärnorna Norm Lewis, Ramin Karimloo och Scarlett Stallen.

– Det känns oerhört kul att äntligen ta ”I Love Musicals” ut i världen. Vi ser fram emot att presentera vår fantastiska show för Japan och vi siktar på fler länder framöver, säger Peter Jöback i ett pressmeddelande.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.