Karin ”Kakan” Hermansson kliver in i Idol-teamet. Det meddelade TV4 idag. Foto: TV4

Kakan Hermansson gör entré i nya Idol

Uppdaterad
Publicerad

TV4 har presenterat teamet som ska vaska fram talanger i höstens Idol. Ny i programmet blir radio- och tv-profilen Karin ”Kakan” Hermansson.

Juryn får förnyat förtroende när TV4 i höst blåser nytt liv i Idol. Anders Bagge, Laila Bagge och Alexander Bard kommer även denna höst såga talanger på löpande band. Också Per Lernström, som var programledare senast, får nytt uppdrag.

En nyhet inför höstens Idol blir däremot att Kakan Hermansson tar plats i Idolsammanhang. DJ:n och radioprofilen Kakan gjorde sig ett namn som ena hälften av duon Kakan & Julia, och har bland annat setts i talkshowen Kaka på kaka och i P3-programmet PP3.

”Ett dreamteam”

Nu blir hon alltså sidekick åt Per Lernström i Idol. Fredrik Arefalk, programchef på TV4, beskriver den nya uppställningen som ett dreamteam.

– Pär har gjort och gör ett fantastiskt jobb hos oss och att han flankeras av Kakan känns otroligt härligt, hon blir pricken över i:et i Idol 2013, säger han i ett pressmeddelande.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.