Steve Angello har kört samma festivalkoncept i New York. Foto: Pressbild

Ännu en housefestival till Sverige

Uppdaterad
Publicerad

Steve Angello håller gratisfestival i centrala Stockholm inom ganska kort.

I sommar hålls dansmusik- och dj-festivalen Summerburst i både Stockholm och Göteborg. I Malmö ordnas housefestivalen Big Slap för andra året i rad och på Riddarholmen i Stockholm körs den elektroniska dansfesten Dans Dakar.

Men först kommer Steve Angello på besök med ett nytt tillskott till den svenska festivalmenyn. ”Size in the park” heter endagsfestivalen som sålde slut när den forna Swedish House Mafia-medlemmen höll den i Central Park, New York.

Tre akter bokade

Den 17 maj kommer festivalen till Kungsträdgården i Stockholm. Den ska bjuda på stora artister och dj:s och inträdet är gratis. Det skriver svenska Metro.

”Jag är riktigt glad för att äntligen få komma hem till Sverige och Stockholm och ge tillbaka till alla dom som stöttat mig” säger Steve Angello i ett uttalande.

Hittills är AN21, Qulinez och Dimitri Vangelis & Wyman bokade till festivalen.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.