Foto: Mark Alla/AP

Guns N´Roses-fans slog sönder Trump-piñata

Publicerad

Vid en konsert i Mexico City uppmanade Guns N´Roses sångare Axl Rose bandets fans att komma upp på scenen och slå sönder en piñata föreställande Donald Trump.

Det var vid en konsert på Palacio de los Deportes i den mexikanska huvudstaden som Guns N´Roses-sångaren Axl Rose tillsammans med några scenarbetare tog upp en piñata föreställande Donald Trump, det skriver amerikanska Pitchfork. Därefter uppmanade sångaren sina fans att komma upp på scenen och slå sönder dockan, ”Let's bring up some people and give them a f**king stick”.

Kontroverisell i Mexiko

Den blivande amerikanska presidenten, Donald Trump, har utlovat att han ska bygga en mur mellan USA och Mexiko och han har skapat stor debatt i landet. Även hiphop-artisten YG, som ligger bakom den Trump-kritiska låten FDR, har använt en Trump-piñata vid sina framträdande. 

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.