Ison Glasgow och Felipe Leiva Wenge bildar tillsammans Ison och Fille. Foto: TT

Ison och Fille i ”Så mycket bättre”

Uppdaterad
Publicerad

För första gången kommer en duo vara med i TV4:s populära underhållningsprogram. Ison Glasgow får nämligen sällskap av sin kollega Felipe Leiva Wenge.

Nyligen presenterades hiphopartisten Ison Glasgow som en av deltagarna i höstens ”Så mycket bättre”, i dag kom beskedet att även hans kollega Fille, eller Felipe Leiva Wenge som han egentligen heter, kommer vara med. Vilket gör killarna till den första duon som någonsin varit med i programmet.

Uppmärksammad duo

Ison och Fille har synts i många olika sammanhang de senaste åren. 2012 vann de till exempel Årets hiphop/soul på P3 Guld. Samma år var Ison Glasgow en av Sveriges radios sommarpratare. Men det är Fille som har den mest bekanta radiorösten, då som karaktären ”Lilla Al-Fadji” som hörs i Sveriges radio varje lördag.

Bland deras mest uppskattade låtar finns ”Länge leve vi” som blev en stor hit under fjolåret, ”Jag skrattar idag” och ”Stationen”.

En artist kvar

Nu har sju av de sammanlagt åtta artisterna som kommer delta i den kommande säsongen presenterats. Lisa Nilsson, Niklas Strömstedt, Andreas Kleerup, Sven-Bertil Taube, Jenny Berggren, Miriam Bryant – och så Ison och Fille – kommer få sällskap av en artist som enligt TV4:s pressavdelning kommer presenteras inom en snart framtid.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.