Artisten Magnus Carlson från bandet Weeping Willows. Foto: TT

Magnus Carlson är klar för ”Så mycket bättre”

Uppdaterad
Publicerad

Jill Johnson, Freddie Wadling, Danny Saucedo och Lisa Ekdahl var de första artisterna som blev klara för 2016 års upplaga av programmet. Nu är det också bekräftat att Magnus Carlson kommer att delta.

Jill Johnson var den första artisten som tillkännagavs inför årets upplaga av TV4:s ”Så mycket bättre”. På programmets Facebook-sida lades det också upp ett videoklipp där Jill tillsammans med sitt band kryptiskt tolkade nästa artist.

Genom ordlös sång med hårspray och plattång som ackompanjemang var det möjligt att lista ut vem nästa artist skulle vara.

Jill Johnson har bland annat haft stora framgångar med programmet ”Jills veranda, Nashville” som har sänts i SVT.  

Tolkar varandra

Jill Johnson kommer att få sällskap av Fläskkvartettsmedlemmen Freddie Wadling, Danny Saucedo och Lisa Ekdahl på Gotland. Nu är det också bekräftat att Magnus Carlson från bandet Weeping Willows kommer att vara den femte deltagaren i programmet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.