Foto: Sanford Myers/Invision/AP

Justin Timberlake till Eurovision

Uppdaterad
Publicerad

Världsartisten framför sin nya singel på Eurovision Song Contest.

För första gången någonsin står en av de största världsstjärnorna på Eurovision-scenen. Justin Timberlake gästar finalen av Eurovision Song Contest för att framföra sin nya singel Can't Stop the feeling.

– Det är en fantastisk möjlighet, vi är mycket glada och förväntansfulla över att Justin Timberlake kommer att framföra sin nya låt, skriver Sven Stojanovic, showproducent för ESC, i ett pressmeddelande.

Uppträder som mellanakt

Den tidigare N’Sync-medlemmen inledde sin solokarriär med singeln Cry Me a River. Han har också medverkat i flera filmer. I finalen, 14 maj, kommer han att uppträda som en av mellanakterna.

– Vi är stolta över att välkomna en av världens största artister! Det är en ära och en inspiration för oss alla, säger Martin Österdahl, exekutiv producent för Eurovision Song Contest 2016.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.