• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Örkelljunga i Örkelljunga kommun, Skåne län. Det brinner i en industrifastighet i centrala Örkelljunga. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kristianstad.

Foto: SVT

Justins reklamkupp i Eurovision-finalen

Uppdaterad
Publicerad

Justin Timberlake planerar att göra pr-kupp i kvällens final. På fredagens genrep var världsstjärnan fåordig, och verkade mest vilja prata om sin nya film.

Det blir en mellanakt i världsklass i kvällens Eurovision-final. Justin Timberlake kommer inta scenen med en storslagen scenshow för att framföra sin gamla hit ”Rock your body” och det nya Max Martin-samarbetet ”Cant stop this feeling”.

Men det blir också reklam i SVT på bästa sändningstid för fler än 200 miljoner tittare, åtminstone om Justin får som han vill. När Måns Zelmerlöw intervjuade världsstjärnan på fredagens genrep var han inte så intresserad av att prata om sina Eurovision-favoriter, utan tryckte på att han är aktuell med en ny film.

Eurovision Song Contest 2016

– Vad gör du i Europa, Justin?, frågade Måns Zelmerlöw.

– Jag är på genomresa för att prata om min nya film, svarade Justin Timberlake, och fortsatte med att prata om produktionsbolaget bakom filmen, dess titel, och när den har premiär.

Justin Timberlakes nya singel är också soundtracket till hans nya film. Om reklaminslaget har varit ett krav för Timberlakes medverkan, och om det kommer tillåtas i kvällens livesändning, återstår att se.  

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Eurovision Song Contest 2016

Mer i ämnet