Lady Gaga och McCartney gör musik ihop

Uppdaterad
Publicerad

Ännu en superstjärna samarbetar med Beatles-medlemmen.

Efter att ha släppt låtar med Kanye West och Rihanna förra månaden är Paul McCartney på gång med ännu ett samarbete med en superstjärna. På tisdagskvällen laddade Lady Gaga upp bilder på Instagram där hon poserar med den före detta Beatles-medlemmen i en musikstudio.

”Hade en underbar studiosession tillsammans med Sir Paul McCartney och hans vänner. Vi arbetar på ett av hans många hemliga projekt”, skrev Lady Gaga i anslutning till bilderna.

Inga detaljer kända

På fotona syns även Pearl Jam-gitarristen Mike McCready, och ytterligare elva musiker. Några detaljer kring samarbetet är ännu inte kända. McCartney är inte ensam om att söka sig över generationsgränserna, förra året släppte Lady Gaga albumet ”Cheek to cheek”, ett samarbete med den legendariske amerikanske sångaren Tony Bennet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.