LayGaylia Frazier spelar med Håkan Hellström på hans utsålda konserter i vår och sommar. Foto: TT

LaGaylia Frazier spelar med Håkan Hellström

Uppdaterad
Publicerad

LaGaylia Frazier är Håkan Hellströms hemliga gäst. Hon uppträder tillsammans med honom på hans spelningar i New York och kommer vara med på Ullevi-konserterna i sommar.

Svensk-amerikanska sångerskan Lagaylia Frazier kommer att flankera Håkan Hellström på utsålda konserterna på Gramercy Theatre i New York, på fredagens konsert och på Valborgsmässoafton. Hon kommer även att vara med på de utsålda Ullevi-spelningarna. Det skriver DN Kultur.

Har medverkat i flera musikaler

– Jag älskar hans röst, och har alltid gjort det. Och jag gillar hans utstrålning jättemycket. Han är fantastisk på scen, säger LayGaylia Frazier till DN Kultur.

LayGaylia Frazier är född i USA men flyttade till Sverige 2001. Hon har bland annat turnerat med ”Rhapsody in Rock” och medverkat i flera musikaler, bland annat ”West Side Story”på Stockholms stadsteater.

Håkan släppte ny EP

På fredagen släpptes också Hellströms nya EP:n ”1974”. Aftonbladets recensent ger albumet en trea i betyg och skriver att artisten inte ”knockar lika hårt som tidigare”.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.