Det blev stor uppståndelse när Zayn Malik (fjärde personen från vänster) i våras beslutade sig för att lämna bandet. Foto: TT

One Direction lugnar fansen: Ska inte splittras

Uppdaterad
Publicerad

Rykten om att bandet ska splittras har gjort fans världen över väldigt upprörda. I natt skrev OD-medlemmen Niall Horan ett lugnande meddelande på twitter.

I helgen gick The Sun ut med nyheten att det brittiska pojkbandet One Direction tar ett sabbatsår 2016. Men inte nog med det. Risken var enligt tablioden stor att de inte skulle återförenas.

På twitter kommenterar nu bandet för första gången ryktena.

Bara en ”välförtjänt paus”

”Många rykten i omlopp nu. Vi kommer inte splittras, men vi kommer ta en välförtjänt paus någon gång nästa år. Men oroa er inte, vi har fortfarande mycket vi vill uppnå! Ska bli så kul när ni får höra all den nya musiken och när vi får uppträda igen”, skriver Niall Horan.

One Direction sattes ihop av X-Factor-skaparen Simon Cowell 2010. Bandet har blivit en världssuccé med omkring 50 miljoner sålda plattor.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.