Sångaren Enrique Iglesias försökte plocka ner en drönare under en konsert. Foto: TT

Sångare skadades – försökte plocka ner drönare

Uppdaterad
Publicerad

Sångaren Enrique Iglesias skadade ena handens fingrar när han försökte plocka ner en drönare under en konsert i Tijuana i Mexiko. Iglesias slutförde konserten med en blodig hand.

Drönaren används under alla konserter på turnén för att filma publiken och visa på storskärmar.  Enrique Iglesias har ibland för vana att plocka ner drönaren med händerna för att visa publiken sångarens perspektiv, men vid lördagens konsert gick något fel.

Drönarens rotorblad skar upp Iglesias fingrar. Sångaren togs åt sidan för omplåstring och råddes att avbryta konserten.

Iglesias valde dock att gå upp på scenen igen och uppträdde i ytterligare en halvtimme samtidigt som blodet färgade bandaget runt handen. Åskådarna var inte sena att posta bilder på sångaren med blodfläckad vit t-shirt.

Efter konserten kördes Iglesias direkt till flygplatsen där han sattes på ett plan för att uppsöka en specialistläkare i Los Angeles i USA.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.