Foto: SVT

Se Zara Larsson göra succé på EM-invigningen

Uppdaterad
Publicerad

Redan flera dagar före Sveriges första match i fotbolls-EM har en svensk gjort succé i Frankrike. På torsdagkvällen intog Zara Larsson scenen tillsammans med franska superstjärnan David Guetta och framförde den officiella EM-låten ”This one's for you”.

18-åriga svenskan hyllas i sociala medier efter invigningsceremonin framför ett blinkande Eiffeltorn.

Svenska fotbollsstjärnan Olivia Schough var en av de som hyllade Zara Larsson på Twitter:

Fotbolls-EM

”ZARA LARSSON DU ÄR SÅ JÄVLA COOOOOOL JA DÖR” skriver hon

”Som en stolt morsa”

Och hon var inte ensam i sina hyllningar:

”Känner mig som en stolt morsa när jag ser Zara Larsson ta över världen” skriver bloggstjärnan Kenza Zouiten.

”Zara Larsson jävla queen” och ”Zara Larsson – stjärna” var andra jubelrop.

Hela konserten sändes i SVT och finns i sin helhet i SVT Play – men Zara Larssons succéframträdande ser du i klippet ovan.

Klättrar på listorna

Zara Larsson klättar just nu på de internationella listorna. ”Never forget you” som hon gör tillsammans med den brittiske sångaren MNEK stiger på Billboards Hot 100. Hon har även nått stora framgångar tillsammans med den brittiska rapparen Tinie Tempah och låten ”Grils like” tidigare i år.

David Guetta är den franska superproducenten som har haft monsterhitar som ”Titanium”, ”When love takes over” och ”Who’s that chick?”. 2011 listades han som världens bästa dj av magasinet DJ Mags välansedda lista.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Fotbolls-EM

Mer i ämnet