Sven-Bertil Taube. Foto: JESSICA GOW / TT

Sven-Bertil Taube klar för ”Så mycket bättre”

Uppdaterad
Publicerad

Andreas Kleerup, Jenny Berggren från Ace of Base och Sven-Bertil Taube blir sista namnen i årets säsong.

Uppställningen inför den kommande säsongen av TV4:s ”Så mycket bättre” är klar. Enligt källor till Aftonbladet gör Sven-Bertil Taube, Andreas Kleerup och Jenny Berggren från Ace of Base de andra artisterna i programmet sällskap.

Under vintern och våren har branschveteranen Sven-Bertil Taube dragit fulla hus till sin pågående turné, och hans senaste album ”Hommage” belönades med en Grammis för bästa visalbum tidigare i år.  

Startfältet klart

Andreas Kleerup är mest känd för Robyn-samarbetet ”With every heartbeat” och för sina samarbeten med artister som Tityo och Neneh Cherry. Jenny Berggren var sångerska i Ace of Base, som blev en av de mest framgångsrika svenska grupperna på 90-talet.

Sedan tidigare har TV4 bekräftat att Lisa Nilsson och Niklas Strömstedt kommer att medverka i årets säsong, och under tisdagen uppgav Expressen att Miriam Bryant och Ison Glasgow är klara för programmet. Den bilden bekräftas nu av Aftonbladet, som också uppger att Olle Jönsson, sångare i Lasse Stefanz, inte kommer att medverka trots en längre tids förhandlingar.

Kulturnyheterna har sökt Andreas Kleerup som avböjt att kommentera uppgifterna.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.