Taylow Swift tipsade sina 49,7 miljoner följare på Instagram om de svenska artisterna Seinabo Sey och Erik Hassle. Foto: TT

Taylor Swift tipsar om svensk musik

Uppdaterad
Publicerad

I ett inlägg på instagram tipsar Taylor Swift sina 49,7 miljoner följare om de svenska artisterna Seinabo Sey och Erik Hassle.

Under rubriken ”Nya låtar som kommer göra ditt liv mer fantastiskt” finns bland andra svenska Erik Hassle och Seinabo Sey med på listan.

I inlägget är den ena låten Seinabo Seys singel ”Poetic”, som hyllas. Hon tilldelades tidigare i år en Grammis som ”Årets Nykomling”

Det andra svenska tipset på listan var Erik Hassles ”No Words”. Låten spelades bland annat på musikhjälpen förra året och har under uppmärksammats internationellt av ett flertal medier.

Störst på instagram

Taylor Swift har med sina 49,7 miljoner följare, världens populäraste Instagramkonto och stjärnan la även ut inlägget på Twitter där hon har 64,4 miljoner följare.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.