Veronica Maggio spelar på Stockholm stadion

Uppdaterad
Publicerad

I år firar Veronica Maggios tio år som artist med en exklusiv spelning på Stockholm stadion med många gästartister.

Sångaren från Uppsala är aktuell med sitt femte album ”Den första är alltid gratis” som kommer ut i maj, men det är också tio år sedan hon slog igenom med singel ”Dumpa mig”. För att fira stort gör Veronica Maggio en konsert på Stockholm stadion den 13 augusti. Det skriver Expressen.

– Det känns otroligt mäktigt. Jag är alltid ute efter att utmana mig själv. Tidigare har jag spelat i de stora ishallarna, men det är någonting speciellt med att få spela utomhus i sommarnatten. Det här blir en helt annan folkfestgrej, säger Veronica Maggio.

Gästade Håkan Hellström

Konserten ska ha rejält med gästartister, men Maggio vill ännu inte avslöja vilka de är som gästar.

Men hon har själv gjort inhopp på en jättearena. För två år sedan stod hon på scen tillsammans med Håkan Hellström inför 69.439 personer när han gjorde sin spelning på Ullevi. Nu är det Veronica Maggios tur att spela på en stor arena.          

– Det är ont om svenska kvinnliga artister på de största arenorna. Men nu tar jag mitt ansvar, säger Maggio.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.