Supermodellen och entreprenören Tyra Banks. Foto: TT

Tyra Banks blir föreläsare på Stanford

Uppdaterad
Publicerad

Supermodellen Tyra Banks, som tidigare studerat vid Harvard, kommer nu att föreläsa på det rivaliserande universitet Stanford där hon kommer att undervisa i marknadsföring och mediehantering.

Tyra Banks kommer att undervisa 25 studenter i kursen ”Project You: Building and Extending your Personal Brand”, rapporterar Contactmusic. Enligt uppgifter till Wall Street Journal kommer hon att undervisa i hur man marknadsför sig själv via olika medieplattformar och hur man ska hantera exponering i press som företagsledare.

Supermodellen kommer att leda kursen tillsammans med Allison Kluger som är professor i företagsledning vid Stanford. Det var Kluger som rekryterade Banks efter att ha sett en föreläsning med henne där hon berättade om sina affärsverksamheter.

– Jag var som uppslukad. Hon är en naturbegåvning, säger Allison Kluger till magasinet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.