Om cookies på våra tjänster

SVT sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda SVT:s tjänster godkänner du detta. Om cookies och personuppgifter

Tolv idrottsstjärnor tävlar om den åtråvärda titeln

SVT1 Söndagar 20.00

Sändningar

Om Mästarnas mästare

I Mästarnas mästare möts några av Sveriges genom tiderna främsta idrottsmän och idrottskvinnor i fysiska och psykiska utmaningar. De sätts på prov i bland annat laganda, uthållighet och strategi.

Sändningar

Anna Laurell berättar i Mästarnas Mästare: Eftersnack hur hon fick till grönsakduellen mellan Ravelli och Söderström
Anna Laurell berättar i Mästarnas Mästare: Eftersnack hur hon fick till grönsakduellen mellan Ravelli och Söderström Foto: SVT

Så kuppade Anna Laurell in grönsaksduellen

Det var inget som var planerat av tv-producenterna men Anna Laurell tyckte det var dags för Tommy Söderström att få smaka på spänningen i nattduellen.

Läs mer
Thomas Ravelli utbrister "Jag är en säl" i en av sina många oförglömliga repliker i Mästarnas Mästare.
Thomas Ravelli utbrister "Jag är en säl" i en av sina många oförglömliga repliker i Mästarnas Mästare. Foto: SVT

"Kung 1994 och ännu större king 20 år senare!"

Han överraskade många av tittarna när han tog sig till finalen i Mästarnas Mästare 2014. När han i går plockade hem pokalen var fortfarande några i chock men mest av allt tog hyllningarna till målvaktslegenden Thomas Ravelli aldrig slut.

Läs mer

Nu ska det avgöras – vem blir Mästarnas mästare 2014?

Tio veckor har gått. Tre mästare återstår. De vill alla ta hem den åtråvärda titeln – Mästarnas mästare. Direkt efter finalen gästar Anna Laurell, Tommy Söderström och Thomas Ravelli Eftersnack för att tillsammans med er tittare fira vinnaren och svara på frågor.

Läs mer