Om cookies på våra tjänster

SVT sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda SVT:s tjänster godkänner du detta. Om cookies och personuppgifter

Brittisk dramaserie i tidig 1900-tals miljö

SVT1 12 september

Sändningar

Nästa program

Avsnitt 5

Kommer att publiceras i SVT Play

Brittisk dramaserie från 2013. Del 5 av 10. Harry planerar att ställa en modern automobil i ett av Selfridges skyltfönster. Porträttet på Mrs Selfridge är färdigt och levereras direkt av konstnären. Mr Selfridge vädjar till en skamsen Agnes att hon ska komma tillbaka till varuhuset. Miss Love har svårt att acceptera brytningen med Harry. I rollerna: Jeremy Piven, Sephora Venites, Amanda Abbington, Roanna Cochrane m.fl.

Från 2013. Även i SVT24 senare i dag och SVT1 27/9

 Sänds i HD

Om Mr Selfridge

Brittisk serie om den amerikanska entreprenören Harry Gordon Selfridge, som startar ett varuhus i London. Harry är en udda figur i det livliga och glamourösa London. Han rör sig mellan styrelserummens intriger och fashionabla Mayfairs bjärta ljus och glamour.

Sändningar

GREGORY FITOUSSI som Henri, AISLING LOFTUS som Agnes, KATHERINE KELLY as Lady Mae, JEREMY PIVEN som Harry Selfridge, ZOE TAPPER som Ellen Love, FRANCES O'CONNOR som Rose och SAMUEL WEST som Frank.
GREGORY FITOUSSI som Henri, AISLING LOFTUS som Agnes, KATHERINE KELLY as Lady Mae, JEREMY PIVEN som Harry Selfridge, ZOE TAPPER som Ellen Love, FRANCES O'CONNOR som Rose och SAMUEL WEST som Frank. Foto: John Rogers

Ett amerikanskt affärsgeni i London

I den första säsongen kommer det amerianska affärsgeniet Harry Selfridge till London 1908 med storslagna planer. Han ska öppna det största och finaste varuhuset världen någonsin skådat, på mindre än ett år.

Läs mer