Prinsessan Madeleine tillsammans med fästmannen Chris O'Neill.

Flyttar till Storbritannien

Uppdaterad
Publicerad

Prinsessan Madeleine och Chris O´Neill lämnar Sverige. Familjen flyttar till Storbritannien, det meddelar Aftonbladet idag.

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine flyttade från New York och folkbokförde sig i Sverige i början av februari i år. Men Sverigevistelsen blev inte så lång redan nu har paret beslutat att lämna landet. Sedan den 22 februari i år är Chris O'Niell folkbokförd i Storbritannien.

– Chris O'Neills arbete är främst i England. Det stämmer att han nu är folkbokförd i Storbritannien, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Aftonbladet.

– Hela familjen har för avsikt att flytta till England någon gång under hösten. Chris affärsverksamhet är främst i England. Nu är han där och förbereder även ett nytt boende för familjen som dessutom kommer att utökas, säger Margareta Thorgren.

I sommar föder prinsessan parets andra barn, de har sedan tidigare prinsessan Leonore som fyllde ett i början av året.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.