Foto: TT

Ebba Busch Thor ska bli mamma igen

Uppdaterad
Publicerad

KD-ledaren Ebba Busch Thor är gravid. Det meddelar hon i dag på sitt instagram-konto. ”Livet. Det blir bara större. Tacksam.”, skriver hon.

Med en bild på sin son Birger berättar KD-ledaren att familjen Busch Thor i februari får en ny medlem.

”Otroligt tacksamma”

”Liten blir större och blir storebror. I somras berättade vi för Birger att han skulle bli storebror. Ibland undrar jag om det är anledningen till att han med sådant engagemang går runt och ”dricker kaffe” och avslutar med ljudligt ”aaaah” efter varje klunk. Mer kaffe lär vi alla behöva i februari då vi blir en till i vår lilla familj. Vi är så glada och otroligt tacksamma!”, skriver Ebba Busch Thor.

Tillbaka efter sommaren

KD-ledaren skriver att hon planerar att vara föräldraledig deltid under våren för att sedan trappa upp och vara tillbaka på heltid efter sommaren.

”Livet. Det blir bara större! Tacksam.”, avslutar Busch Thor sin instagram-post där hon också lagt till en hashtag för baby Busch Thor nummer 2: #bbt2.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.