Måns Zelmeröv släpper låten ”Can I call you home” om Barcelona. Foto: Henrik Montgomery / TT

Måns Zelmerlöv delar tidigare outgiven låt om Barcelona på Youtube

Uppdaterad
Publicerad

Måns Zelmerlöw har delat en låt på Instagram, som han skrev när han bodde i Barcelona. Efter gårdagens terrorattack där vill artisten visa sin kärlek för staden som han bodde i under tre år. ”Jag är helt förkrossad efter gårdagens händelser i Barcelona”, skriver Måns Zelmerlöv på instagram.

Måns Zelmerlöw flyttade till Barcelona redan 2011 och under tre år kallade han staden sitt hem.

”Som många av er vet så är Barcelona väldigt speciellt för mig. Jag älskade varje sekund av mina år där – människorna och mentaliteten, staden och dess mångsidighet.”, skriver artisten på Instagram.

Måns Zelmerlöv delar tidigare outgiven låt på Youtube. Foto: Instagram

Skrevs för flera år sedan

För tre år sedan släppte han albumet Barcelona sessions, med låtar som han skrivit under sin tid i staden.

En låt som inte fick plats på den plattan var ”Can I call you home”, som handlar om Barcelona. En av de första låtar som Måns Zelmerlöv skrev i efter att han flyttat till staden.

”Jag skrev faktiskt en sång om min kärlek till staden för några år sedan, tillsammans med Robert Habolin och Gavin Jones. Det blev aldrig mer än en demo. Men jag känner att jag vill dela den med er i denna sorgliga tid.”, skriver Måns Zelmerlöv på Instagram, där han också länkar till låten som ligger på Youtube.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.