Fyra till sjukhus efter slagsmål

Uppdaterad
Publicerad

Fyra personer hamnade på sjukhus då cirka 15 personer hamnade i slagsmål på Kungsmarksvägen i Karlskrona vid 19:30-tiden på tisdagskvällen.

Personerna som slogs med varandra var mellan 18 och 23 år gamla och det hela resulterade flera anmälningar, två anmälningar om misshandel och två om grov misshandel.

– Ingen skadades allvarligt men fyra personer fick föras till sjukhus, berättar Michael Hesselberg, jourhavande förundersökningsledare.

Senare blev polisen informerad om att flera personer kommit och ställt sig utanför akuten och varit hotfulla. Då blev det en anmälan om olaga hot också.

Och innan dess kom också uppgifter om en bil med anknytning till de inblandade i bråket slagits sönder.

Hela händelsen har varit mycket rörig och svår att reda ut för polisen.

– Ja, det är väldigt svårt att veta vem som har gjort vad när vissa inte vill säga något. Några vill inte medverka alls men vi ska göra vad vi kan, säger Michael Hesselberg.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.