”Mojje” hyllar Emilio Walter

Uppdaterad
Publicerad

Den nioåriga rock’n’roll-pianisten Emilio Walter har gjort kometkarriär och i kväll hade han sin första spelning, då han var förband åt ”Mojje”. En spelning som gick så pass bra att ”Mojje” vill samarbeta med supertalangen fler gånger.

Ronnebys allra minsta och deras föräldrar hade tagit plats när barnidolen och artisten Morgan ”Mojje” Johansson uppträdde på Blekinge convention center. Emilio Walter, supertalangen från Fågelmara, hade fått äran att vara förband och han var bra nervös inför det som kom att bli hans allra första spelning.

– Det är pirrigt och jag har redan hunnit gå på toa tre gånger, säger han.

Fick skriva autografer

Men han hade egentligen inget att vara nervös för, eftersom spelningen gick så bra att flera kom flera fram efteråt och ville ha hans autograf.

– Det var superhärligt! Och ja, nervositeten eller vad det heter släppte.

Vill uppträda tillsammans

Även ”Mojje”, som kvällen till ära bjöd på låtarna ”Popcorn” och ”Baja Maja”, hyllar också han den unge pianisten.

– Han är jätteduktig och jag är imponerad. Han kommer definitivt gå långt och jag hoppas att han och jag kan uppträda tillsammans nästa gång jag kommer till Ronneby.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.