Foto: TT

Risk för halka – flera trafikolyckor

Uppdaterad
Publicerad

Det var väldigt halt väglag på E22 vid Norje under torsdagsmorgnen och flera trafikolyckor inträffade. Strax efter klockan sju kolliderade tre bilar på E22 och senare blev en bärgare påkörd vid ett bärningsarbete.

På torsdagsmorgonen inträffade tre trafikolyckor på E22 vid Norje och enligt polis och räddningstjänst var det väldigt halt på platsen. Strax efter sju inträffade en trafikolycka med tre bilar inblandade.

Det var när en polispatrull körde på vägen som de såg de tre bilar som varit inblandade i trafikolyckan varav en av bilarna hade hamnat i diket.

Skadeläget är oklart. Enligt Trafikverket ska olyckan haft stor påverkan på trafiken.

Bärgare blev påkörd

Tidigare imorse inträffade en singelolycka på E22 vid Norje där en personbil halkade av vägen Det var en ensam förare i bilen som enligt räddningstjänsten ska vara oskadd.

Bärgningsbil kallades till platsen för att plocka upp bilen ur diket och då inträffade ytterligare en olycka. Bärgnignsbilen på olycksplatsen blir påkörd av en personbil och föraren skadades bland annat i ansiktet och en arm.

Skadorna visade sig under dagen vara lindriga och mannen är nu utskriven.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.