Foto: SVT

S sponsrar debattresa till Bromölla

Uppdaterad
Publicerad

Socialdemokraterna i Karlskrona erbjuder att betala resan för sina medlemmar för att åka till Bromölla på fredag där Jimmie Åkesson (SD) ska debattera med civilministern Ardalan Shekarabi (S).

I ett internt mejl som SVT Nyheter Blekinge har tagit del av framkommer det att Socialdemokraterna erbjuder reseersättning till de medlemmar som tar sig till Bromölla på fredag där Jimmie Åkesson (SD) ska debattera med civilministern Ardalan Shekarabi (S).

”Kom gärna i en tröja eller jacka från Socialdemokraterna och det finns t-shirtar på expeditionen att hämta för den som vill med texten Tillsammans för ett bättre Karlskrona”, står det i mejlet.

Debatten äger rum på fredag i Bromölla och handlar om regeringens förslag till en ny offentlig upphandling. Sverigedemokraterna har meddelat att de tillsammans med de borgerliga partierna vill rösta ner regeringens förslag.

”Vi behöver vara så många som möjligt som sluter upp trots att det är kort varsel. Här är alla goda insatser nödvändiga”, skriver Socialdemokraterna i mejlet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.