Fortfarande finns inga misstänkta för rånet då personal på hamburgerrestaurangen i Falkenberg misshandlades. Foto: SVT

40 000 i byte vid brutalt rån

Uppdaterad
Publicerad

40 000 kronor i kontanter fick förövarna med sig i samband med det brutala rånet mot hamburgerrestaurangen i Falkenberg.

– Det finns inga konkreta tips att gå på och vi har ingen misstänkt i dagsläget. Vi vet att rånarna fick med sig 40 000 kronor i kontanter, säger Cecilia Bergstén, chef vid hallandspolisens rotel för grova brott.

Det var för en knapp månad sedan som hamburgerrestaurangen Max i Falkenberg utsattes för ett brutalt rån. SVT nyheter Halland har tidigare berättat om den dramatiska händelsen då två maskerade män tog sig in i lokalen efter stängning.

Maxrånet

Kniv mot strupen

En anställd kvinna fick en kniv mot strupen, misshandlades svårt och fick minst en arm bruten. En annan anställd fick tänderna utslagna.

Resultatet från den tekniska brottsplatsundersökningen är inte klar. Polisen är fortfarande intresserad av tips från allmänheten.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Maxrånet

Mer i ämnet