Foto: TT

Tonårsflicka grovt misshandlad

Uppdaterad
Publicerad

En tonårsflicka blev brutalt misshandlad av tre män i 25-årsåldern i centrala Kungsbacka på måndagskvällen. Polisen söker nu efter vittnen till händelsen.

– De tre männen ska helt oprovocerat ha misshandlat flickan, säger Peter Adlersson, pressstalesperson hos polisen.

Flickan fördes till Varbergs sjukhus och har sagt till polisen att hon bland annat har tappat känseln i båda benen. Exakt vilka skador hon har är ännu oklart.

Misshandeln inträffade vid Hamntorget i Västra Villastaden vid 18-tiden. Flickan har sagt till polisen att det var tre män i 25-årsåldern och att de lämnade platsen i en silverfärgad bil.

– Vi var på plats på Varbergs sjukhus och har förhört henne, men kan i nuläget inte ge några ytterligare uppgifter. Och vi kommer att hålla fler förhör under morgondagen, säger Peter Adlesson.

Polisen söker nu sfter vittnen till händelsen. Både iakttagelser om vad som kan ha hänt innan och efter misshandeln. Speciellt vill de ha uppgifter kring de tre männen och den silverfärgade bilen som lämnade platsen.

– Det är väldigt viktigt för oss, säger Peter Adlersson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.