Douglas Bergqvist blir ÖFK troget också nästa säsong. Det samma gäller Hosam Aiesh. Foto: Arkiv

Douglas och Hosam klara för ny säsong

Uppdaterad
Publicerad

Mittbacken Douglas Bergqvist och kantspelare Hosam Aiesh har accepterat ÖFK:s kontraktsförslag och fortsätter i klubben.

Den hårdföre och självuppoffrande Douglas Bergqvist drabbades av en hjärnskakning och ytterligare ett par huvudskador under höstsäsongen. Det hindrade honom inte från att, tillsammans med Sam Mensiro, göra en magnifik säsongsavslutning som ÖFK:s mittlås.

Hosam Aiesh var lagets yngste spelare i år. Under våren lånades han ut till superettanklubben Varberg och med den matchträningen tog han också ett tydligt steg framåt. Uppenbarligen anar Graham Potter att Aiesh har ytterligare några växlar i kroppen.

ÖFK i Allsvenskan

ÖFK fortsätter att förhandla med Brwa Nouri och Stefan Karlsson. Nouri såg ett tag ut att gå till Djurgården, men den övergången tycks nu inte bli av, men fler klubbar är intresserade av den irakiske landslagsspelaren.

Stefan Karlsson kom från Djurgården under sommaruppehållet. Hans insatser för att få ordning på ÖFK:s dittills rätt svajiga försvarsspel kan inte överskattas. ÖFK har förhoppningar om att få hans namn på ett färskt kontrakt.

Om cirka två veckor räknar ÖFK:s ordförande att det första nyförvärvet till truppen ska kunna presenteras.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

ÖFK i Allsvenskan

Mer i ämnet