Ebbot tillbaka i Östersund

Uppdaterad
Publicerad

Det är två år sedan Ebbot Lundberg var här senast, ikväll uppträder han återigen på Storsjöyran. Vi har träffat honom för en lite längre intervju.

Han är numera solo som artist, och är bokad på något mindre scener än tidigare med Soundtrack of our lives. Men han tycker att det är roligt att spela på mindre scener.

– Jag gillar mindre scener. Helst skulle jag vilja spela i foajén...! Men är det en bra scen så är det en bra scen. Är den stor eller liten skiter jag fullständigt i, men det är ju synd att folk missar det, bara.

Storsjöyran är en festival som tycks hålla sig när andra festivaler har ”ballat ur”, tycker Ebbot Lundberg som spelat flera gånger tidigare i Östersund. Han saknar att Kim Anderzon inte längre finns med vid festivalarrangemanget, men tycker att Storsjöyran håller hög klass över tid.

En lång intervju gjord före spelningen kan du se här intill.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.