ÖFK kan Foto: SVT – arkivbild

Intensiva dagar för ÖFK innan transferfönstret stängs

Uppdaterad
Publicerad

Just nu är det intensiva dagar för fotbollsklubbarna runt om i Sverige, då transferfönstret för nya spelare stängs natten mot fredag. Och för fotbollsklubben ÖFK är det inget undantag.

– Det finns många spännande namn och det är intensivt sista dagarna innan transferfönstret stänger. Men det är ingen kris om det inte blir något. Det ser bra ut, vi har ett lugnt och tryggt lag, säger ordförande i ÖFK Daniel Kindberg till SVT Nyheter Jämtland.

Östersundsklubben har värvat tre nya spelare under sommaren. Dessa är Stefan Karlsson, Piotr Johansson och Curtis Edwards.

– Vi är väldigt nöjda så här långt. Det handlar ju om att stärka upp laget och spelares egenskaper, säger Kindberg.

På frågan om spelare så som Tom Pettersson från IFK Göteborg säger Kindberg:

– Tom Pettersson från IFK Göteborg är jätteduktig, men spelare är inget som vi kommenterar säger Daniel Kindberg.

Under veckan som gått har två spelare lämnat klubben. I går lämnade mittfältaren Monday Samuel för Helsingborg bekräftar Kindberg för SVT Nyheter Jämtland. Och i måndags skrev forwarden Emir Smajic, som lämnade Östersunds FK i våras, på för Brommapojkarna.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.